Ace Magazine
Image default
Auto

Slimme auto gadgets

Auto rijden wordt steeds makkelijker doordat auto’s steeds slimmer worden en de gadgets ook steeds slimmer worden. In de automotive sector is de innovatie van auto’s bijna niet bij te houden. Er wordt zelfs beweerd dat we over 30 jaar in zelfrijdende auto’s zullen rijden. De eerste tests van de zelfrijdende auto’s worden momenteel uitgevoerd. Helaas duurt het nog wel even voordat wij de zelfrijdende auto’s op de markt verschijnen. Maar het gerucht is daar dat Nederland een van de eerste landen zal zijn waarin de zelfrijdende auto’s voor het eerst op de markt zullen verschijnen. Dit zullen zelfrijdende auto’s zijn van bestaande grote autofabrikanten maar ook andere grote organisaties die hun horizon verbreden door middel van innovaties op gebied van de zelfrijdende auto’s. Voor de zelfrijdende auto’s zullen we nog even moeten wachten tot dat deze op de markt verschijnen in de tussentijd moeten we het doen met andere gadgets die het auto rijden gemakkelijker maken.

Er zijn tegenwoordig verschillende gadgets die ervoor zorgen dat auto rijden gemakkelijker wordt gemaakt. Zo zijn er al sensoren die kunnen checken of de bestuurder in slaap is gevallen of niet. Ook kennen we natuurlijk allemaal al voor langere tijd de achteruitrijcamera. Door middel van een achteruitrijcamera kan er meer overzicht worden gehouden tijdens het autorijden. Niet alleen tijdens het achteruitrijen maar ook bijvoorbeeld tijdens het invoegen, inhalen en inparkeren. In sommige auto’s zich zo een achteruitrijcamera al geïnstalleerd maar een achteruitrijcamera is ook los te koop bij van Zwitserland.

Autorijden belooft dus in de toekomst steeds makkelijker te kunnen door middel van zelfbediende auto’s. In de tussentijd moeten we ons zoet houden met slimme auto gadget die het auto rijden steeds gemakkelijker maken. Een achteruitrijcamera die helpt bij het houden van overzicht tijdens het auto rijden is hier een uitstekend voorbeeld van, lees meer op www.vanzwitserland.nl.

http://www.vanzwitserland.nl