Ace Magazine
Image default
Auto

Kies nu voor het gemak van operational lease

Een bedrijfsauto of auto voor particulier gebruik leasen begint steeds populairder te worden. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een nieuwe auto niet meer te kopen maar te kiezen voor bij voorbeeld operational lease auto. Hiermee voorkom je immers dat je een grote investering ineens moet doen om een nieuwe auto te kunnen kopen. Veel mensen hebben hier geen eigen er mogen voor en zouden dan moeten gaan lenen. Een persoonlijke lening is erg duur vanwege de relatief hoge rente. Dus als je kiest voor lease, dan bespaar je in ieder geval de kosten van een dure lening. En je hebt toch het genot van het kunnen rijden in een nieuwe auto. Dit voordeel is voor veel mensen doorslaggevend.

Wil je ook rijden in een Ford Transit Connect? Ben je geïnteresseerd in Ford Transit Connect lease? Dan is dit het moment om het te regelen. Deze auto is zeer geschikt als bedrijfswagen, in welke branche je ook werkzaam bent. Je kunt de auto gebruiken voor het bezoeken van klanten of het vervoeren van materialen als je een opdracht op locatie gaat uitvoeren. Je kunt via het internet gemakkelijk bedrijven vinden die deze auto aanbieden voor een aantrekkelijk tarief als het gaat om lease. Als je kiest voor operational lease dan komt dit ongeveer overeen met een huurcontract. Je betaalt dan minder voor het leasecontract dan wanneer je een “gewoon” leasecontract afsluit voor een bedrijfswagen. Hierdoor bespaar je dus aanzienlijk op de kosten.

Oriënteer je nu op de lease van je nieuwe Ford Transit Connect Heb jij altijd al willen rijden in een Ford Transit Connect, één van de populairste bedrijfsauto’s van dit moment? Dan is het nu het moment om je te oriënteren op Ford Transit Connect lease. Vergelijk de voorwaarden van verschillende aanbieders en ga voor het meest gunstige contract.

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl