Ace Magazine
Image default
Auto

Ceramic Pro op een verantwoorde manier

Erg vaak kwamen er snel krassen op mijn auto, uiteindelijk ben ik naar een oplossing gaan zoeken en kwam ik bij Ceramic Pro uit. Ceramic Pro is een vorm van glascoating waarbij je auto een beschermlaag krijgt. Uiteindelijk is gebleken dat Ceramic Pro echt dé oplossing voor mijn auto was. Na de glascoating heb ik geen enkele keer nog krassen gehad. Ook was mijn auto beschermd tegen tal van andere dingen, zoals warmte, UV stralen en chemicaliën!

Een betrouwbare Ceramic Pro aanbieder

Zoals ik al zei, was Ceramic Pro echt dé oplossing voor mij. In eerste instantie wist ik helemaal niet wat glascoating en Ceramic Pro was, maar na een beetje te hebben rondgekeken op internet, wist ik dat dit misschien wel de perfecte oplossing voor mij was. Nadat ik overwogen had om Ceramic Pro te gebruiken, moest ik op zoek naar een bedrijf dat hier erg gespecialiseerd in is. Dat was nog best een lastige opgave omdat er veel aanbieders zijn. Veel van deze aanbieders zijn geen officiële partner van Ceramic Pro en dat was absoluut niet wat ik wilde. Uiteindelijk ben ik een lijstje gaan maken met officiële partners van Ceramic Pro. Het was voor mij erg belangrijk dat er met zorg werd omgegaan met mijn auto.

Geen last meer van lelijke krassen

Na veel aanbieders te hebben overwogen, ben ik uiteindelijk voor Le Duc Detail & Styling gegaan. Dit kwam doordat zij erg professioneel op mij overkwamen. Ook wist ik gelijk waar ik aan toe was en heb ik geen moment getwijfeld aan de deskundigheid. De scherpe tarieven en het feit dat zij een officiële partner van Ceramic Pro zijn, waren voor mij ook zeker een must. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. De service was echt uitstekend en de auto kreeg een goede laag, na de behandeling heb ik geen last meer gehad van lelijke krassen op mijn auto.

Eerlijk advies

Als ik u was zou ik snel contact opnemen met Le Duc Detail & Styling, zij reageren altijd erg snel en geven u goed advies. Daarnaast is het advies erg eerlijk en denken ze erg goed met u mee!