Ace Magazine
Image default
Auto

Alle voordelen van een bestelwagen leasen

Heb je een professionele bestelwagen nodig voor je bedrijf? Het leasen van een bestelwagen is een hele goede optie die je veel voordelen biedt. Veel leasemaatschappijen bieden naast kwalitatief goede auto’s ook prettige extra’s. Zo ben je vaak all risk verzekerd en zit het volledige onderhoud bij de prijs inbegrepen. Reparaties worden kosteloos uitgevoerd en bij pech onderweg kun je gratis hulp inroepen. Kosten die gebruikelijk zijn na het aanschaffen van een auto, zoals wegenbelasting, hoeven niet meer voldaan te worden als je besluit te gaan leasen.

Zakelijk leasen zzp is duidelijk en gemakkelijk

Als ondernemer heb je geen tijd om je druk te maken over onverwachte kosten en wil je weten waar je financieel aan toe bent. Omdat bij de prijs alles inbegrepen is, wordt leasen erg overzichtelijk. Je weet wat je per maand betaalt en kan daarnaast op een goede service rekenen. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om niet meer te kopen, maar gaan ze hun bestelwagen leasen. Naast al deze gemakken is het natuurlijk ook noodzakelijk dat je kunt vertrouwen op je vervoer. Het is daarom belangrijk te kiezen voor een bestelwagen die aan al jouw eisen voldoet en kwalitatief helemaal in orde is.

De Dacia Dokker lease is de beste keus

De bestelwagen Dacia Dokker is de ideale partner voor elk soort firma. Hij biedt ontzettend veel ruimte aan al je spullen, heeft een groot laadvermogen en beschikt natuurlijk over een uitstekende motor. Omdat hij in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is, is er altijd een model te vinden dat perfect bij jouw wensen voor je bedrijf past. Door zijn maximale hoogte van 1,9 meter kun je op elke plek komen en is geen enkele garage ontoegankelijk. En door de achteruitrijcamera, die in elke Dacia Dokker geïnstalleerd is, wordt parkeren ook nog eens een stuk gemakkelijker.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl