Ace Magazine
Image default
Alarmsysteem

Deursloten van M&C

M&C deursloten

M&C heeft met de Matrix, de Condor en de Color Pro drie hoogwaardige cilindersloten op de markt gebracht die bestand zijn tegen de meest moderne en veel toegepaste inbraakmethodes. Alle deursloten zijn voorzien van het SKG*** keurmerk. Dit is de garantie dat inbraakpogingen tenminste en vertraging oplopen van 5 minuten. Omdat de M&C sloten standaard zijn voorzien van een geharde stalen brug zijn ze extra goed bestand tegen openpicken, boren, kloppen, de slagmethode en kerntrekken. De modellen zijn geschikt voor gebruik in alle soorten deuren. Het is mogelijk om te kiezen voor een knop aan de binnenzijde van de deur waardoor de deur altijd snel en eenvoudig is af te sluiten.

Verschillen tussen de 3 deursloten

De Color Pro en de Condor wordt geleverd met een keersleutel, de Matrix heeft standaard een snijsleutel. De M&C Condor heeft een verhoogd en beschermd sleutelprofiel waardoor de cilinder extra veilig is. Deze deursloten zijn door de dikte van de sleutel niet geschikt in combinatie met deuren voorzien van AXA S2 kernbeslag. De Color Pro is bestand tegen de laatste impressietechnieken. Deze techniek wordt toegepast op deuren zonder glas omdat het glas de zwakste schakel blijft. De cilinder is leverbaar in de kleuren zwart, messing en nikkel. Bij de Color Pro is een push knop bij een deur met meerpunt sluitingen lastiger te bedienen. De Matrix en de Condor zijn voorzien van een paniekfunctie wat inhoud dat het slot tweezijdig is te bedienen. Voor de Matrix zijn meer dan 3.5 miljoen verschillende sluitingen beschikbaar. Voor de Color Pro zijn het er 150.000. De Condor is koploper met 7.500.000 miljoen verschillende sluitingen.

Het veiligheidscertificaat voor deursloten

Alle sloten worden geleverd met een bijbehorend veiligheidscertificaat. Dit certificaat, of beveiligingspas, is nodig als u een sleutel wil kopiëren of een extra cilinder moet kopen. Een gewone sleutelmaker mag en kan de sleutel niet namaken. Dit is voorbehouden aan een door M&C geautoriseerde dealer. Door deze garantie is ieder sleutelplan, of het nu groot of klein is, gegarandeerd in eigen beheer en is de woning of bedrijfspand zo goed mogelijk beveiligd tegen misbruik.

https://mc-cilinder.nl/deursloten/