Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Ramp van de rimpel

Dat is pech jeugdigheid weg! Iedereen krijgt er last van. Niemand ontkomt aan het probleem en zeker na de 30 moet iedereen er aan geloven. Door invloed van de zwaartekracht in combinatie met een verminderde elasticiteit van de huid verslapt de huid en ontstaat de grootste nachtmerrie van de gemiddelde Nederlandse vrouw. Rimpels. Het is het meest opvallende symptoom van ouderdom en zet elk jong tortelduifje weer even met beide benen op de grond. Elk type rimpel dient weer anders behandeld te worden en daarom geef ik in dit artikel per type rimpel een korte uitleg. De meeste van deze behandeling kunt u gemakkelijk ondergaan bij een cosmetische kliniek.

De huid rond uw lippen kan haar natuurlijke glas en aantrekkingskracht verliezen. Lippen worden doffer, wat gelukkig te repareren valt met lippenstift en de lippen worden minder vol. Ook al heerst er een taboe op het toegeven er van gebruiken veel vrouwen fillers om hun lippen vergroten. Lippen worden vaak opgevuld door gebruik te maken van Hyaluronzuur een stofje wat eigenlijk uit onze ogen afstamt. Dit stofje houd zo veel vocht vast dat binnen no time uw lippen weer gezond en vol lijken en de mannen constant voor u vallen.

Voorhoofdsrimpels ontstaan niet alleen door stress, ze bezorgen ook een hoop stress waardoor u nog erger gaat fronsen. De grootste oorzaak is overactiviteit van de voorhoofdsspier die te veel gespannen staat. Door botox te gebruiken worden de spieren tijdelijk verslapt en krijgen dus rust. Na ongeveer 6 maanden is de spier weer in normale conditie en kan dus weer opnieuw worden behandeld, mits nodig natuurlijk.

Sommige mensen beschouwen kraaienpootjes misschien als charmant, maar in veel gevallen is dit toch meer een compliment uit beleefdheid in plaats van echt gemeend. Het zijn vaak de eerste tekenen van ouderdom, heeft u er ook last van? Geen paniek gelukkig bestaat er een cocktail van injectables die u met alle gemak en veiligheid weer van uw klachten afhelpt.

http://faceland.nl