Ace Magazine
Image default
Alarmsysteem

Waarom heb je een alarmsysteem nodig?

Een recent onderzoek door een grote, in New York gevestigde online beoordelingsorganisatie op het gebied van binnenlandse veiligheid, trachtte de rol en de plaats van alarmsystemen  in de moderne woningbeveiliging te vinden. En in dat opzicht, gezien de allerhoogste prioriteit die Amerikanen plaatsen in de veiligheid van hun huis en de veiligheid van hun huizen, meer bepaald in de wanhopige economie van vandaag, was de primaire vraag die de recensenten eerst probeerden uit te vinden, eenvoudig dit: is een goed en betrouwbaar inbraakalarmsysteem (er van uitgaande dat een consument er een kan vinden) een effectief hulpmiddel dat inbraak of inbraak kan voorkomen en voorkomen?

 

Het bleek echter uit de bevindingen van de onderzoekers dat het antwoord op die belangrijke vraag ja is?

 

In feite laten vele talrijke onderzoeken, studies en statistieken, beoordeeld door de onderzoekers, onmiddellijk, empirisch, zien dat er een hoge mate van effectiviteit is voor het gebruik van een bewaakt elektronisch beveiligingssysteem als een afschrikmiddel tegen inbraak en preventietool om te bestrijden inbraken. Dergelijke gegevens en studies omvatten het volgende:

 

– Een recent onderzoek van de Rutgersuniversiteit van 2009 door de School of Criminal Justice, met vijf jaar gegevens, de meest uitgebreide in zijn soort ooit uitgevoerd, heeft wetenschappelijk bewezen dat inbrekers, met een marge van wel 30 tot 40 procent, de neiging hebben om huizen te vermijden met inbraakalarmsystemen, zoals de studie verder vond: “een geïnstalleerd inbraakalarm maakt een woning minder aantrekkelijk voor de potentiële en actieve indringers en beschermt het huis zonder inbrekers naar nabijgelegen huizen te verplaatsen.”

 

– Dat, in de daad, in een eerdere studie in 1994 die was gebaseerd op interviews met inbrekers, “Inbrekers op het werk”, gepubliceerd door Northeastern University Press, hadden onderzoekers een vergelijkbare bevinding gedaan en besloten dat ” overtreders wilden echter helemaal geen alarmen meer maken en bij het tegenkomen van dergelijke apparaten werd de gedachte opgegeven om de woning aan te vallen. “

 

– Dat, volgens een studie van de Temple University onder leiding van professor Simon Hakim, directeur van het Center for Competitive Government van de universiteit, een bewaakt alarmsysteem een ​​huis maakt dat drie keer minder kans loopt ingebroken te worden versus een huis zonder alarm. Bedrijven zonder alarmsystemen hebben 4,5 keer meer kans om te worden ingebroken dan degenen met een elektronisch beveiligingssysteem. En, ten slotte, verliezen door inbraak gemiddeld $ 400 minder in woningen zonder alarmbeveiligingssystemen.

 

Wil je meer informatie omtrent de beveiliging van je huis? Dan kan je altijd een bezoekje brengen aan de site beveiliging-vergeleken. Daar vind je heel wat tips en tricks over alles van alarmsystemen en op waterverzachter-hulp.com vind je alles wat te maken heeft met waterverzachters.

 

http://beveiliging-vergeleken.be