Ace Magazine
Image default
Webdesign

Het open source CMS van WordPress is ultiem voor het laten maken van een nieuwe website

Het open source CMS van WordPress is ultiem voor het laten maken van een nieuwe website

Wilt u een nieuwe website laten maken dan is het CMS van WordPress iets waar u zich zeker even in moet verdiepen. U hoeft geen expert te zijn om te begrijpen hoe WordPress werkt en waarom u volgens ons dient te kiezen voor een WordPress website. CMS betekend Content Management Systeem. Dit is een systeem dat wordt gebruikt om de inhoud van een website te beheren. Hoe eenvoudiger en gebruiksvriendelijker het CMS hoe beter voor uw website en voor u. WordPress blinkt uit met zijn eenvoudige maar zeer doeltreffende CMS. Daarnaast heeft WordPress open source software. Dat bekend dat deze software voor iedereen gratis beschikbaar is waardoor vele professionals gratis en voor niets zeer goede toevoegingen maken. Deze toevoegingen noemt men Plugins. Deze plugins kunnen toegevoegd worden aan een nieuwe website om zo de functionaliteiten te verbeteren. Mede dankzij deze plugins kan een WordPress website uniek gemaakt worden.

Webactueel is specialist in het maken van WordPress websites

Wilt u een nieuwe WordPress website laten maken? Dan bent u bij Webactueel aan het juiste adres. Webactueel werkt al geruim 6 jaar met WordPress en kent alle geheimen van deze CMS. Dankzij de grote community achter WordPress zijn er tienduizenden plugins beschikbaar. Het team van webactueel weet precies welke plugin zij dienen te gebruiken voor welke functie. Wij gebruiken  geen standaard templates maar bouwen uw nieuwe website vanaf een lege pagina geheel opnieuw op. Dit zorgt ervoor dat u een unieke website krijgt. Een website die niemand anders heeft en waar u volledig tevreden over bent. Want Webactueel hanteert een 100% tevredenheids garantie. Dat betekent dat wij niet stoppen met bouwen totdat u echt 100% tevreden bent.

Een nieuwe WordPress website binnen 3 weken

Tijdens het gratis en vrijblijvende intake gesprek bij Webactueel proberen we uw wensen en ideeën zo helder mogelijk op papier te krijgen. Na afloop van dit gesprek kunnen we u ook direct een prijsopgaaf meegeven. Uiteraard zit u na dit gesprek nog nergens aan vast en kunt u rustig nadenken of u uw nieuwe website door Webactueel wilt laten maken. Zodra u ons akkoord geeft gaan we direct aan de slag. U krijg een vaste contactpersoon en wij verzamelen de nodige informatie en gaan aan de slag met het maken van een concept website. Zodra deze klaar is nodigen wij u uit voor een conceptbespreking. U bekijkt samen met ons uw nieuwe website en geeft ons waar nodig feedback. Na dit gesprek begint voor ons de fine tune periode. Wij fine tunen uw website precies naar uw ideeën en de feedback die wij kregen. Daarna is de website klaar en kan deze na uw controle online komen te staan. We starten de nazorg periode en houden uw website nauwlettend in de gaten. Werkt alles naar wens, bent u als klant 100% tevreden? Waar nodig doen wij nog aanpassingen en ontwikkelen zo binnen maximaal 3 weken de ultieme website voor u.

https://webactueel.nl/