Ace Magazine
Image default
Webdesign

Webshop laten maken

Wil jij als (startend) ondernemer jouw product online goed in de markt zetten? Zodat je jouw doelen als ondernemer kan behalen met online verkoop? Een goede webshop is essentieel, zeker als je een product hebt, die je (goed) wilt gaan verkopen. Een webshop laten maken kan bij vele bedrijven, maar hoe maak jij de juiste keus daarin? Want bij wie laat jij je webshop maken. Er zijn tal van mogelijkheden daarin. Daarom leggen wij jou uit waar je aan moet denken bij een webshop laten maken.

 

Waar moet ik aan denken bij het laten maken van een webshop?

Allereerst dient de webshop gebruiksvriendelijk te zijn voor de gebruiker, dit betekent dat de webshop de juiste content bevat, snel wordt geladen (ook op mobiel) en onder meer geen 404’s dient te bevatten. 404’s zijn niet geldige pagina’s. Uiteraard zijn er nog meer aspecten die van belang zijn, maar daar komen we een andere keer op terug. Daarnaast is het belangrijk dat de webshop voldoende conversie knoppen bevat, dit betekent dat de gebruiker voldoende mogelijkheden moet zien om tot een aankoop te kunnen overgaan. Uiteraard met een juiste boodschap, om de gebruiker daadwerkelijk over te halen tot het doen van de aankoop met jouw product. Tenslotte is het nog van belang dat je zelf ook kan sleutelen aan de webshop en dat de webshop (last but not least) goed gevonden wordt in Google, zodat er (veel) meer verkeer wordt gegenereerd naar de webshop. Wat bijdraagt aan het aantal verkopen. Er zijn tal van bedrijven die dit voor jou kunnen regelen, maar laat je goed informeren daarover en kijk met name naar bovenstaande aspecten, dat die goed geregeld zijn.

Tips

Hieronder geven we je nog een aantal extra tips mee, waar je aan moet denken bij een webshop laten maken:

 

  • Je webshop met Magento, WooCommerce of een ander softwaresysteem? Doe hier onderzoek naar;
  • Een goede webhosting is cruciaal voor de snelheid en veiligheid van de webshop;
  • Betaalmethodes; welke betaalmethodes wil je allemaal in de webshop hebben en wat moet je hiervoor regelen?;
  • Verzendmethodes; welke verzendmethodes wil je en wat kost dit? Doe onderzoek naar de mogelijkheden;
  • Beoordelingen: zorg voor beoordelingswebsites, dit komt ten goede aan de betrouwbaarheid van de webshop.

 

Zoals gezegd, er zijn nog meer aspecten die van belang zijn, maar wanneer je bovenstaande toepast, is er een goede basis gelegd voor een goede webshop als (startend) ondernemer.

 

https://www.customwebsite.nl/webshop-laten-maken/

Gerelateerde artikelen

Hoe een webshop of online winkel opstarten?

Gebruik deze tips om de juiste webdesigner te vinden

Hoe duur is het om een website te laten maken?