Ace Magazine
Image default
Vervoer en transport

Taxi Vught

Taxi Vught

Taxi Vught is sinds de oprichting 10 jaar geleden garant voor het bieden van taxi service en kwaliteit. Toen wij in 2000 de eerste taxi in Den Bosch ging rijden, wees onze oprichter op het belang van service en klantvriendelijkheid. Veiligheid, snelheid en comfort zijn uiteraard ook belangrijke speerpunten van onze dienstverlening. Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn!

Ons taxibedrijf in Vught is TX gecertificeerd. U bent er dus van verzekerd dat alle chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s en intern opgeleid zijn voor de verschillende soorten vervoer. Taxicentrale Vught is tevens in het bezit van een goede stratenkennis, een servicegerichte houding en vervoeren u in een representatief voertuig.

Taxibedrijf in Vught zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn én blijven, beschikt de Groen over een breed aanbod van diensten. Om u optimaal te kunnen bedienen kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruik maken van onze diensten

http://www.taxiservicedenbosch.nl/taxi-vught