Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Een huis kopen in Spanje bij een betrouwbare partij

Een huis kopen in Spanje is een godsgeschenk, of je je er nu permanent gaat vestigen of er een 2de verblijf op de kop tikt, het is er steeds zalig wonen of dat zou het toch moeten zijn. Laat je in elk geval adviseren en bijstaan door een professionele partij als je een huis gaat kopen in Spanje. Met Puurspanje heb je alvast zo een partij gevonden.

 

Een huis kopen in Spanje bij een betrouwbare partij

Soms hoor je de wildste verhalen opduiken over huizen in het buitenland en ook Spanje heeft de voorbije jaren stevig te lijden gehad onder de crisis. Echter al je je huis in Spanje koopt bij een betrouwbare partij, die je begeleidt en waardevaste huizen heeft dan hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Sterker nog elke euro die je uitgeeft in Spanje is gewoon meer waard. Een huis kopen in Spanje is een zeer interessante en verstandige belegging zijn.

Puurspanje draait al meer dan 10 jaar mee en werkt enkel met betrouwbare bouwheren met bankgarantie. Bovendien wordt er bij elke overeenkomst een advocaat ingeschakeld om elk risico uit te sluiten en de klant de nodige zekerheid te geven.

 

 

Huizen te koop in Spanje op jouw maat

Bij Puurspanje, waar ze je overigens in het Nederlands verder helpen, vertrekken ze altijd vanuit de wensen en verwachtingen van de klant. Een huis kopen in Spanje is immers geen kleine beslissing. Ze luisteren naar je noden, de regio waar je voorkeur naar uitgaat en welk type huis je zoekt. Bij Puurspanje zijn ze thuis in villa’s, huizen en appartementen in meerdere regio’s, er is dus vast wel een huis te koop in Spanje dat perfect bij je past.

 

Waarom je vastgoed kopen bij Puurspanje

Er zijn natuurlijk heel wat makelaars die huizen te koop hebben in Spanje. Waarom zou je dus voor Puurspanje kiezen? Daar zijn een heel aantal redenen voor! Niet alleen zijn de specialist in de Murcia-regio, ook andere streken kennen ze als hun broekzak. Een huis kopen in Spanje doe je maar beter bij iemand die de regio kent. Bovendien zit hun aanbod aan huizen in Spanje, qua prijs perfect.

Voor ieders budget hebben ze de perfecte woning of een geschikt appartement. Puurspanje heeft een kantoor in Spanje en zorgt voor een volledige begeleiding voor, tijdens en na de verkoop. Ze helpen je van A tot Z en nemen alle administratie die bij de aankoop van een huis in Spanje komt kijken van je over. Tel daar nog de juridische/financiële begeleiding bij en het feit dat ze zelfs een website hebben voor alle vragen en je kan bij geen betere partij dan Puurspanje een huis in Spanje kopen.

 

Ontdek alle mogelijkheden op Purespain.com

Maak online kennis met het team, verken het ruimste aanbod uit de regio en lees alles over de dienstverlening van Puurspanje. Laat je overtuigen door de ontelbare Belgen en Nederlanders die je al zijn voorgegaan. Koop nu je huis in Spanje en begin te genieten.

http://www.purespain.com/huis-kopen-spanje/