Image default
Zakelijke dienstverlening

Stemkastjes huren

Ik moet voor een quiz stemkastjes huren en deze ga ik denk ik huren bij Intervote.nl. Ik werk in een verzorgingscentrum en ik ga een quiz houden voor de senioren die er verblijven. In dit blogje wil ik jullie laten lezen hoe ik het heb gehuurd en hoe de quiz is gegaan.

 

Waar stemkastjes huren?

Toen ik mij een beetje aan het oriënteren was in de quizvragen en de voorwerpen die ik er bij nodig heb vroeg ik mij af waar stemkastjes huren? Dus ben ik rond gaan kijken op het internet waar ik nou precies die stemkastjes kon huren. Eerst ben ik gewoon gaan Googelen op ‘stemkastjes huren’ en kwam ik al vrij snel op de website van Intervote uit. Zij beschikken over goede stemkastjes die je makkelijk kan gebruiken. Ook hebben deze stemkastjes wat grotere knoppen, dus het is dan ook makkelijker voor senioren om er op te drukken en om te lezen wat er op staat. Ook hebben deze kastjes een high-tech uitstraling. In deze tijd van vernieuwing door automatisering is het interessant dat juist tijdens assessments wordt toegepast die zijn tijd vooruit is. Veel mensen kunnen deze kastjes gebruiken, dus waarom zou je het niet doen? Ook is het niet al te duur om deze kastjes te huren en je hebt zeker weten goede kwaliteit

 

Quiz

Nu kwam het er op aan, de kastjes zijn getest en alles werkt zo als het hoort. Nu hopen we nog dat de mensen het wat vinden. Ik denk dat mensen wel gaan denken dat het hele fijne kastjes zijn, omdat ze precies zijn zoals iedereen ze had gewilt. Simpel, makkelijk, fijn in gebruik. Ook vonden inderdaad de senioren de stemkastjes perfect. Dit is voor u dus ook een echte aanrader als je stemkastjes moet hebben.


Wil jij ook stemkastjes huren voor je quiz of iets dergelijks? En wil je dan ook goede kwaliteit tegen een mooie prijs? Dan raad ik jou zeker Intervote aan voor jouw stemkastjes!

Onze activiteiten

Voor een quiz moet ik dus stemkastjes huren. Ik zal eerst iets over ons vertellen:

Namens een bejaardentehuis in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, ben ik verantwoordelijk voor de activiteiten die wij daar houden voor de inwoners. Bij ons staan de activiteiten hoog in het vaandel. Naar onze mening schept dit een band met de inwoners onder elkaar en komen zij ook uit hun kamers. In plaats van dat zij daar de hele dag blijven zitten. Daarnaast is het goed dat de inwoners een goede band hebben met het personeel, die altijd vrolijk meedoen aan de activiteiten!

Waar stemkastjes huren?

Toen de voorbereiding voor de quiz startte, ben ik mezelf de vraag gaan stellen ‘’Waar stemkastjes huren?’’. Ik koos ervoor om in Google te gaan zoeken op waar ik stemkastjes kan gaan huren. Ik vond al gauw de website van InterVote. Ik heb het bedrijf middels een contactformulier gevraagd hoe de stemkastjes van hun werken. Het is voor onze inwoners, die op leeftijd zijn en fysieke mankementen hebben, natuurlijk goed als er grote knoppen op de stemkastjes zitten. Zodat ook zij deze gemakkelijk kunnen besturen. Daarnaast dienen op het schermpje de letters goed zichtbaar te zijn. Dit omdat onze inwoners ook problemen kunnen hebben met hun ogen. Verder is het goed als de stemkastjes niet te klein. Waar men tegenwoordig vast wel naartoe wilt, maar wij met onze oudere inwoners juist niet.

Stemkastjes gehuurd van InterVote

Ik heb dus de stemkastjes gehuurd van InterVote. Ik kreeg een positieve reactie terug van hen. Zij konden aan al mijn eisen voldoen met hun stemkastjes. Daarom hebben wij besloten om de stemkastjes bij InterVote te gaan huren. Uiteindelijk is de quiz erg goed verlopen en iedereen was er positief en enthousiast over.

Mocht je dus nog (goedkope) stemkastjes nodig hebben, dan raad ik jou InterVote aan voor prima werkende stemkastjes!

Related posts

1840 voor alle klantenservicenummers

Kerstkaarten

Incassobureau Ede