Ace Magazine
Image default
Tweewielers

B’twin fietsen: voor een mooie prijs een kwalitatieve e-bike

B’twin Elops 920 E

De man die veel op de fiets doet heet veel baat bij een B’twin Elops 920 E. Dit is de fiets die het best te omschrijven is als de klassieke Hollandse transportfiets. Maar dan uitgerust met alle moderne technieken die een e-bike zo fijn maken. De voordelen die deze fiets te bieden heeft maken het daarom ook een gewilde keuze. Daar wil je vast meer over weten, dus het is goed om eens te kijken waarom juist dit model zo vaak zo goed uit de verschillende tests voor elektrische fietsen komt. Daar kan je dan zelf als fietsende man je voordeel mee doen.

Alle praktische kanten

Wanneer je denkt aan en transportfiets, zoals de B’twin Elops 920 E, dan denk je natuurlijk aan praktische voordelen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de stevige bagagerekken die je op de fiets vindt. Hier kan je bijvoorbeeld goede en stevige fietsmanden op monteren. Wanneer je voor de meer klassieke look wil gaan, dan is ook een mooie krat natuurlijk een hele goede optie. Dit staat goed bij de rest van de fiets, die ook op een meer klassieke manier is ontworpen. Bovendien zorgen de praktische voordelen ook voor veel veiligheid in het gebruik. Dat is natuurlijk ook een belangrijk voordeel. B’twin fietsen zijn vaak goedkoop, maar zeker wel kwalitatief.

Sterke accu en motor

Transporteren kan natuurlijk over langere afstanden plaatsvinden. Dan is het fijn om te weten dat je dit met de B’twin Elops 920 E gemakkelijk aankunt. De 14,5 Ah accu zorgt voor een actieradius van tot wel 150 kilometer. Waarbij de 250W 40Nm motor ervoor zorgt dat je dit ook fysiek gemakkelijker volhoudt. De voorwielmotor helpt je op elk terrein en onder elke omstandigheid. Zo merk je dus niets van wind op kop of van een stevige helling, maar fiets je zelfs met volgeladen fiets gemakkelijk door. Daardoor kan je er altijd een comfortabele rit van maken die je ontspannen kunt volbrengen.

Voor iedereen

Het leuke aan een B’twin elektrische fiets is dat de fiets niet direct voor een specifieke doelgroep bestemd is. De jonge man kan ermee rijden omdat het transportmodel hip is. De volwassen man omdat de fiets praktisch is. Terwijl de oudere man ervoor kiest omdat het het soort fiets is waar hij altijd al op gereden heeft. Om die reden is juist deze fiets ook zo populair geworden onder de heren. Ook voor jou kan het dus de perfecte nieuwe e-bike zijn waar je al enige tijd naar op zoek bent. Beproefd design en moderne technieken komen in deze fiets helemaal samen.

 

https://fietsvergelijkers.nl/