Ace Magazine
Image default
Tweewielers

De Cannondale Synapse is een ideale fiets

Ben je op zoek naar een ideale racefiets om lange ritten mee te maken? Dan is de Cannondale Synapse misschien iets voor jou. Deze racefiets is verkrijgbaar bij Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, nabij Nijmegen verkrijgbaar. Ontdek de Cannondale Synapse voor jezelf door langs te komen in de showroom. Plan nu een gratis proefrit in en ontdek welke fiets het beste bij jouw wensen en eisen past. Het is ook mogelijk om de medewerkers van de showroom om advies te vragen. Zij helpen je bij het vinden van de perfecte fiets voor jou.

Bewonder de Cannondale Synapse of de CUBE Access

Als je een nieuwe racefiets wilt kopen dan is de Cannondale Synapse een perfecte fiets voor jouw. Verbeter je doelen en maak nog langere ritten. Wil je liever in de bossen fietsen met een mountainbike? Ga dan voor de CUBE Access. De CUBE Access is de perfecte mountainbike voor speciaal ontworpen voor vrouwen. Doordat de CUBE Access voor vrouwen is ontworpen ervaar je als dame meer comfort tijdens het fietsen. De fiets is enorm sterk en stabiel. Dit is natuurlijk wel wat je nodig hebt als je gaat mountainbiken. In het ontwerp is er veel aandacht gegaan naar de comfort, maar je levert niks in qua snelheid. In het ontwerp is aan alles gedacht wat je maar nodig hebt. Ontdek nu de CUBE Access in Cuijk. Hier heeft Hans Lemmens Tweewielers namelijk een showroom staan. Hier vindt je alle fietsen uitgestald staan.

Bestel een van de fietsen

Breng nu een bezoekje aan de showroom nabij Nijmegen en ontdek welke fiets het beste bij jou past. Vanuit de showroom is het ook mogelijk om een proefrit te maken zodat je kan ervaren of de fiets goed bij jouw past. Weet je niet zo goed welke fiets bij je past? Vraag dan de medewerkers in de showroom om advies.