ART 3 scooterslot goedkoop aanschaffen in de webshop

Misschien heb je weleens van het ART keurmerk gehoord, dat is een onafhankelijk keurmerk voor sloten, bijvoorbeeld voor een fietsslot of een scooterslot. Hoe hoger de waardering, hoe betrouwbaarder het slot is. Een ART 1 slot is minder veilig, een ART 3 slot is goed voor scooters en een ART 5 slot is bedoeld voor motorfietsen die thuis gestald zijn. Met dit keurmerk wordt online een scooterslot aanschaffen heel eenvoudig. Ben jij op zoek naar een nieuw scooterslot? Lees dan eerst de informatie op deze pagina.

 

Bestel direct een ART 3 scooterslot voor jouw scooter in deze webwinkel voor de beste prijzen en de hoogste kwaliteit.

 

ART 1 tot ART 5

Stichting ART is een samenwerkingsverband van verschillende partijen waaronder verzekeraars. Omdat ze diefstal van tweewielers willen tegengaan testen ze sloten op betrouwbaarheid. Dat geldt voor elk type slot zoals kettingsloten en beugelsloten. Een ART 3 keurmerk betekent dat het slot geschikt is voor een scooter, je kunt dan ook een diefstalverzekering afsluiten voor jouw scooter. Dit keurmerk staat los van het type en merk, het is puur de betrouwbaarheid van een specifiek slot, en de tijd die het duurt deze te kraken.

 

Goedkoop winkelen online

Omdat het ART keurmerk onafhankelijk is, weet je direct welke sloten goed zijn voor jouw scooter. Verder is het een kwestie van voorkeur wat betreft model en merk. In de webwinkel vind je een grote collectie sloten van diverse fabrikanten, en voor verschillende doelstellingen. Dankzij het ART keurmerk en de 14 dagen zichttermijn die op alle online aankopen van toepassing zijn, weet je zeker dat je kwaliteit koopt!

 

Kies direct jouw nieuwe scooterslot in deze webshop. Lage prijzen, goede service en altijd kwaliteit!

http://scooter-kopen.gerelateerd.nl/