Ace Magazine
Image default
Huishoudelijk

Riool ontstoppen met van Esveld Installatiebedrijf

De wc ontstoppen  is een van de dingen die ik het minst leuk vind om te doen. Zeker als je met meerdere studenten in een studenten woning woont en de wc is ontstopt en er geloot wordt wie de wc moet onstoppen. Op een of andere manier lijk ik altijd de pineut te zijn die dit klusje mag opknappen. Ik pak dan drie huishoudhandschoenen die ik over elkaar heen trek en nog voelt het vies en lijkt het alsof ik alles voel.

Riool laten ontstoppen door een installatiebedrijf

Ik heb nu wel afgesproken dat als de de volgende keer ontstopt is dat we gewoon een bedrijf inschakelen die gespecialiseerd is in riool ontstoppen en dat ik niet de wc hoef te ontstoppen dat vonden mijn huisgenoten goed. Het is iets wat je eigelijk niet wilt doen maar toch moet gebeuren.

 

Professioneel gereedschap van een riool ontstopper

De ontstopper die ik gebruik en waarvan ik achteraf niet weet hoe ik dat ding ooit schoon krijg. Het is een van die klusjes waar niemand over praat alsof het een taboe is. Mijn huisgenoten maken de hele tijd grappen en hebben me zelfs al een bijnaam gegeven omdat ik het  meest de pineut ben als het gaat om de wc ontstoppen. In het verleden hebben we ook al eens een bedrijf moeten inschakelen omdat het soms gewoon onmogelijk is om het zelf te doen. 

In deze gevallen kun je beter een bedrijf in schakelen die daar ervaring mee hebben. Hun maken gebruik van professioneel gereedschap en hebben de klus vaak in een mum van tijd geklaard.

 

https://www.esveldinstallatie.nl/