Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Training – Commerciele vaardigheden

Ben jij diegene die besluiten neemt? Heb je voldoende communicatieve vaardigheden om besluiten te nemen? Heb je voldoende commerciële vaardigheden om klanten te binden en te behouden? Je weet als geen ander wat je organisatie te bieden heeft en waarin het goed is. Je leidt je bedrijf actief, zodat klanten tevreden zijn en omzetten gehaald worden met langdurige klantrelaties als doel.

Bureau V.R.I.S. ziet het als haar missie jou te begeleiden, te inspireren en te ontwikkelen, waardoor een ruimere blik en nieuwe mogelijkheden ontstaan. Bewust worden, ervaren en doen zijn de sleutelwoorden.

Bureau VRIS: werken met wat werkelijk werkt! Of het nu gaat om 1-op-1 coaching, coaching on the job of teamcoaching, onze gecertifieerde coaches zijn persoonlijk, betrokken en deskundig.

In elke fase van je ontwikkeling of de ontwikkeling van een team en bij elke stap in een carrière biedt bureau V.R.I.S. op betrokken en bezielende wijze de juiste begeleiding.

Deskundig en doelgericht. Vanuit vertrouwen en verbinding. Vanuit hoofd én hart. Want we werken met wat werkelijk werkt.
Gaat het om mental coaching of een team beter laten presteren? Een gedwongen of geambieerde carrièreswitch, een korte of langere werkeloosheid, een terugkeer in het arbeidsproces?

Door unieke, intensieve en betrokken begeleiding worden even deskundig als persoonlijk, alle mogelijke kwaliteiten en capaciteiten, talenten en kansen in kaart gebracht.

Van jezelf en/of je team en die van de beoogde of gewenste werkomgeving. Zodat wat bureau V.R.I.S. biedt daadwerkelijk voor je zal werken!

https://bureauvris.nl/trainingen/communicatieve-vaardigheden/