Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Mijn ervaring met Esthetische Tandheelkunde

Ik was met mijn familie op vakantie in Nederland en het was een mooie zomerse dag. We besloten om met zijn allen naar het zwembad te gaan. Eenmaal daar aangekomen wou ik zo snel mogelijk een duik nemen.

Dit deed ik dus ook waar ik alleen niet goed naar gekeken had was de diepte van het bad. Wat dus veelste laag was om een duik te nemen met als resultaat dat ik met mijn gezicht op de bodem sloeg en mijn middelste boven voortand voor een groot gedeelte was afgebroken. Dit zag er natuurlijk niet fraai uit en ik ben op internet gaan zoeken naar opties.

 

Esthetische Tandheelkunde

Toen kwam ik bij esthetische tandheelkunde uit. En in mijn geval een facing. Dit is een Facings zijn laagjes tandkleurig vulmateriaal van schildjes porselein of composiet dit word op je eigen tand bevestigd of geplakt. Wat een ideale oplossing.

De facing was echt goed gelukt en het leek net alsof het mijn eigen tand was. Ik moest er heel even aan wennen  omdat er een paar dagen geleden nog een gat had gezeten en nu weer een stukje. Maar niemand merkte dat het niet mijn echte tand was. esthetische tandheelkunde is dus voor mij heel goed bevallen en ik raad het iedereen aan die niet tevreden is over zijn gebit.

 

Esthetische tandheelkunde bestaat onder andere uit Facings plaatsen maar ook uit

  • Het rechtzetten van tanden (orthodontie)
  • Witter maken van tanden (bleken)
  • Tandkleurige vullingen 

Dankzij esthetische tandheelkunde kan ik weer met zelfvertrouwen lachen!

https://www.bruchmann.nl/