Ace Magazine
Image default
Telefonie

gsm laten repareren

 Verwacht u dat een GSM reparatie duur is? En heeft u een hekel aan het teveel betalen voor de reparatie van uw GSM en wilt u er liever zelf aan sleutelen? Realiseert u zich dan wel dat een GSM reparatie niet iets is voor leken, maar dat een GSM reparatie een ingewikkeld gebeuren is. Voor een GSM reparatie moet u namelijk het juiste gereedschap in huis hebben, fijn geavanceerd gereedschap. En de onderdelen in uw GSM zijn zo klein en friemelig, dat u al gauw meer beschadigt dan repareert aan uw GSM. Bovendien is een GSM reparatie in de praktijk meestal helemaal niet zo duur, afhankelijk natuurlijk waar u naar toe gaat. Maar gaat u naar een gecertificeerd bedrijf, dan zijn de prijzen voor GSM reparaties heel acceptabel, en krijgt u daar bovendien ook nog eens garantie op uw GSM reparatie, zowel op de nieuw ingezette onderdelen, als op de GSM reparatie zelf. Uw nota voor de GSM reparatie is uw schriftelijke garantiebewijs.

Een GSM reparatie uitgevoerd met originele merkmaterialen.

De meeste gebreken aan een GSM komen door defecte onderdelen. B.v. de homeknop kan versleten zijn, de connector defect door het in / uit halen van de oplaadkabel, het glas of de achterkant  kapot door stoten of butsen. Maar er kan natuurlijk van alles aan de hand zijn met uw GSM, u heeft uw GSM immers dagelijks in gebruik! Op GSM reparaties die uitgevoerd worden in een gecertificeerd bedrijf zit altijd garantie. Dit is omdat in een gecertificeerd repair bedrijf de GSM reparaties altijd uitgevoerd worden met originele merk materialen en onderdelen. Bovendien zijn daar de monteurs gediplomeerd en ervaren in het uitvoeren van GSM reparaties. Uw defecte GSM loopt in zo’n bedrijf totaal geen risico tijdens de GSM reparatie!

Een GSM reparatie met gegarandeerde garantie.

Bij een specialistisch reparatiebedrijf loopt u met uw GSM tijdens een GSM reparatie geen risico. Uw persoonlijke gegevens, bestanden en foto’s blijven tijdens de GSM reparatie intact. Dat is het voordeel van een specialistisch bedrijf. Heeft u dus pech met uw GSM en valt deze uit, ga dan liever niet zelf eraan sleutelen, maar kies voor een deskundige GSM reparatie bij een specialistisch repair bedrijf!

 

https://www.mijngsmreparatie.be/