Ace Magazine
Image default
Telefonie

Stijlvolle technologie: integreer smart devices met je interieur

Slimme apparaten in je woning; je kunt er vrijwel niet meer omheen. Van slimme verlichting tot automatische thermostaten en spraakgestuurde assistenten. Tal van nieuwe uitvindingen die ons leven een stukje makkelijker maken. Ze sluiten vaak naadloos aan op ons interieur en zorgen voor een moderne look. Koop je gelijk alle smart devices of doe je het liever rustig aan? Laat ons je helpen. Wij nemen je mee door de nieuwste apparaten! 

Slimme verlichting: bepaal de sfeer

Wat je het meest tegenkomt is slimme verlichting. Het is een opvallend en veelzijdig smart device. Door het aanpassen van de kleur en de helderheid bepaal je namelijk zelf gemakkelijk de sfeer. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de verlichting te automatiseren. Je past het gemakkelijk aan jouw dagelijkse routine aan. Dit regel je allemaal vanaf je eigen smartphone. Met slimme verlichting is het bij jou thuis altijd gezellig.

Thermostaten: comfortabel en energiezuinig

Ook kom je slimme thermostaten steeds vaker tegen. Moderne apparaten leren jouw voorkeuren zelfs kennen en passen de temperatuur automatisch aan. Zo bespaar je een hoop energie zonder in te leveren op comfort. Doordat deze slimme apparaten zoveel opties hebben, beheer je deze het makkelijkst vanaf een tablet. Laat vooraf wel eventueel je iPad repareren zodat je er alles uithaalt. 

Spraakgestuurde assistenten: gemakkelijk en controle

Wil je jouw smart devices nog makkelijker besturen? Maak dan gebruik van spraakgestuurde assistenten. Tegenwoordig zijn er een hoop op de markt met allemaal hun eigen persoonlijkheid. Jij geeft ze een commando en zij zetten het licht, de muziek of de thermostaat aan. Zet ze in het zicht of plaats ze strategisch en onzichtbaar. Ze worden op jouw manier één met je interieur.

Verborgen stopcontacten: ruimtebesparend en efficiënt

Met deze slimme apparaten geef je je woning al snel een modern uiterlijk. Je wilt niet dat opvallende snoeren en stekkerblokken dit georganiseerde interieur verpesten. Verwerk daarom een aantal verborgen oplaadstations voor je gadgets. Denk aan ingebouwde oplaadpunten in nachtkastjes, bureaus of keukenblokken. Dit is niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor die opgeruimde look.

Zoals je ziet, zijn slimme apparaten er om je leven makkelijker te maken. Je verlichting, temperatuur en muziek regel je tegenwoordig met een klik op de knop; of natuurlijk je stem. Het is even wennen, maar je bent er binnen korte tijd aan gewend. Dus, ben jij nu overtuigd en koop je het liefst zo snel mogelijk een smart device?