Ace Magazine
Image default
Sport

Het beerpong luchtbed, de perfecte uitvinding

Het beerpong luchtbed, de perfecte uitvinding

De zomer klopt al aan de deur. Veel mensen zitten al te dagdromen over de leuke feestjes. Samen met je beste maatjes aan het genieten van de warme zomerzon. Heerlijk op de strand of in een zwembad aan het genieten. Met mooie muziek op de achtergrond en niet te vergeten, drank. Heel veel drank, van bier en wijn naar wat sterk.

Je vrienden komen op het idee om wat beerpong te spelen. Wat een prachtige idee is dat. Wist je dat je in het lekkere warme water ook van beerpong kan genieten? Dit wordt mogelijk gemaakt door de beerpong luchtbed van Pongmasters.

Wat is een beerpong luchtbed

Traditioneel wordt beerpong gespeeld op een langwerpige tafel. Deze spelletje is al jarenlang bekend en onmisbaar bij een huisfeestje. Maar wat als je beerpong in het water wilt spelen? Op de strand of bij een poolparty. Hiervoor is de beerpong luchtbed van Pongmaster geschikt. Met deze luchtbed heb je de mogelijkheid om deze zeer leuke spelletje in het water te spelen.

De beerpong luchtbed van Pongmasters is een opblaasbare beerpong tafel voor het water. Het is speciaal voor beerpong gemaakt want aan beide uiteinden zijn er bekerhouders. Deze bekerhouders zijn in de vorm van een piramide. De red cups passen precies erin dus je hoef je geen zorgen te maken dat de bekers zullen omvallen.

Waarvoor is het bestemd

Deze luchtbed kan drijven op water. Dus perfect voor de gezellige feesten in de zomer. Het is bestemd voor volwassenen want het is niet verstandig om beerpong met minderjarigen te spelen. Er hoort natuurlijk heel veel drank bij. Het kan de uitje op de strand of de poolparty spannender maken. Beerpong is namelijk een heel leuke en vriendelijke wedstrijd.

Het ideale beerpong luchtbed is Pongmasters, want deze heeft een koelvak aan het midden. Deze vakje is perfect voor wat ijs en enkele flessen drank. Zo heb je altijd wat drank dichtbij en lekker koel. Heel handig want koude drank is heel heerlijk onder de zomerzon. 

Hoe haal je het beste uit de beerpong luchtbed

Als eerst de gezelschap om je heen een leuke positieve sfeer hebben. Omring jezelf met familie of je beste vrienden. Zorg dan ervoor dat er genoeg koude drank is. Natuurlijk moet je alle benodigdheden bij je hebben om te genieten van beerpong. Als alle benodigdheden bij elkaar zijn kun je beginnen.

Let erop dat beide teams de regels heel goed begrijpen. Dit is heel belangrijk, het is niet leuk als een team gaat valsspelen. Beerpong is een vriendelijke wedstrijd. Pongmasters heeft de beerpong luchtbed ontwikkel voor plezier en ontspanning.

https://pongmaster.nl/

Gerelateerde artikelen

Veldspelers welke de keepershandschoenen aantrokken

Furosemide op de dopinglijst

Je favoriete speler op je eigen bedrukte bidon