Ace Magazine
Image default
Sport

Eiwitten en Pre-workout voor elke training!

Eiwitten kopen voor spierherstel

Spierpijn of niet alle kracht hebben in de gym die je normaal wel hebt kan als vervelend worden ervaren. Het belemmert namelijk je trainingen. Deze spierpijn ontstaat door intensief sporten en/of bewegen. Door het intensief trainen ontstaan namelijk microscheurtjes in het bindweefsel van de spier. Dit ontstaat meestal 24 tot 48 uur na de inspanning. Nu klinkt het misschien ernstig, maar deze microscheurtjes zijn nodig om meer spiermassa te creëren. De scheurtjes worden namelijk hersteld/gevuld door eiwitten met als resultaat een grotere spiermassa. Daarom worden eiwitten ook wel de bouwstenen van het lichaam genoemd. Kortom. Eiwitten kopen voor het herstel van je spieren het het opbouwen van spiermassa is super belangrijk!

Eiwitten helpen ook bij afvallen!

Ook wanneer je wilt afvallen is het belangrijk om genoeg eiwitten per dag binnen te krijgen. Tijdens het afvallen kort je namelijk in op je koolhydraten, maar om het energieniveau hoog te houden, en de trek om te snoepen te verminderen, is een goede portie eiwitten belangrijk. Daarnaast zal je tijdens het afvallen spiermassa kwijtraken. Hier ontkom je helaas niet aan. Om dit te beperken dien je meer dan voldoende eiwitten binnen te krijgen.

Pre-Workout voor het verbeteren van je trainingen

P3 Pre-Workout van Off-Limit geeft jou door een perfecte combinatie van ingrediënten meer energie, focus en een krachtboost voor training. Niet alleen tijdens je training, maar ook na je training heb je nog profijt van de energie en mentale focus die je krijgt door het gebruikt van P3 Pre-Workout. Nu ook met gratis trainingsschema bij je bestelling, zodat je gelijk doelgericht kan knallen! Waarom dan de P3 Pre Workout kopen van Off-Limit?

  • Geen onnodige toevoegingen ​
  • Enorme boost om te trainen ​
  • Unieke smaakbeleving ​van rood fruit
  • Geen crash meer na je training
  • Elke training maximaal presteren
  • Meer focus op je training en resultaat

 

Bij alle supplementen en online coaching mogelijkheden op Off-Limit | Fitness – Voeding – Mindset

https://www.off-limit.nl/