Ace Magazine
Image default
Rechten

Strafbeschikking ontvangen? Schakel een advocaat in!

Heb je een strafbeschikking ontvangen dan is het verstandig om een advocaat in te schakelen. Advocaten die kunnen helpen zijn te vinden op https://www.strafbeschikking-advocaat.nl/. Advocaat Strafbeschikking biedt je meerdere dingen, beginnend met advies van een deskundig en ervaren advocaat over jouw strafbeschikking. Dit contact zal binnen 24 uur gelegd worden door de advocaat en zal geheel gratis zijn. Hij of zij zal tevens helpen bij het instellen van een verzet, ook wel bezwaar genoemd.

Pro-deo advocaat

Hierna kunnen wel kosten in rekening worden gebracht om de advocaat te gebruiken, maar je kan ook recht hebben op een pro-deo advocaat. Dit is een advocaat die door de Staat wordt betaald. Dit wordt ook wel een gratis advocaat of gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd. Jij hebt dan minder onkosten, je betaalt alleen een eigen bedrage die gebaseerd wordt op jouw inkomen en vermogen. Heb je een laag inkomen, dan zal de eigen bedrage ook laag uitvallen. In sommige gevallen kun je hiervoor bijzondere bijstand aanvragen.

Tarief

Heb je geen recht op een pro-deo advocaat dan spreekt Advocaat Strafbeschikking vooraf duidelijke en scherpe tarieven af met je. Zo werken zij voor een vaste lage prijs in jouw zaak tegen strafbeschikking. Hierdoor kom jij niet voor verrassingen te staan en hebben de advocaten tijd om aan jouw zaak te werken.

Achtergrondinformatie

Voordat het contact kan worden gelegd heeft de advocaat wat achtergrond informatie nodig over de zaak, dus in het contactformulier moet je een omschrijving, het onderwerp en het pakketnummer van de zaak geven. Daarnaast zijn er meer gegevens nodig, namelijk de naam, woonplaats, telefoonnummer en emailadres. Al deze gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden en alleen verstrekt worden aan de aangewezen advocaat. Wil jij ervoor zorgen dat je geen strafblad krijgt, zorg er dan voor dat https://www.strafbeschikking-advocaat.nl/ een advocaat regelt die je advies geeft over jouw zaak en eventueel een verzet zal instellen!