Ace Magazine
Image default
Winkelen

Schaakborden kopen bij Raindroptime

De schaakborden van Raindroptime 

Schaken. Het is een strategisch boordsel wat al eeuwen oud is. En met alle technologie die er tegenwoordig is, zou je denken dat dit een vergeten spel is. Maar niets is minder waar. Schaken is een terugkerende trend en bij Raindroptime worden de mooiste schaakborden verkocht

De slimste van de wereld 

Schaken werd vele jaren geleden uitgevonden in India. Het schaakspel moest het Indiaanse leger voorstellen. Door de jaren heen veranderde het schaken enigszins, maar het werd altijd als een symbool voor intelligentie gezien. Won je met schaken, dan was jij de slimste van allemaal. Misschien is daarom schaken weer een trend want intelligentie raakt nooit uit de mode. Schaken is volgens de legende bedacht door een wijze Indiaanse man, die het spel aan de koning liet zien. 

Hersentraining 

Schaken is een vurig spel, wat de hersenen laat kraken en tot frustratie van beide partijen kan leiden. Er is strategie, concentratie, intelligentie en natuurlijk een goed schaakbord bij nodig om een stevige pot te kunnen spelen. Velen zeggen dat schaken een spel is voor de slimsten onder ons. Maar niet alleen een goed stel hersenen wint een potje schaak. Oefening baart kunst zeggen ze wel, en bij schaken is dat de sleutel tot succes. 

Oefenen, oefenen, oefenen 

Door veel oefening en verschillende strategieën en tactieken toe te passen, zal de speler steeds beter worden. Schaken vergt vele potjes verliezen voordat er een keer winst is. Investeren in een duurzaam houten schaakbord is daarom letterlijk een slimme zet. Je schaakbord gebruik je bij ieder spel en daarom is een bord van kwaliteit nooit een miskoop. 

Oneindig veel keuze 

Raindroptime heeft een oneindig groot assortiment aan schaakborden. Hout, metaal, steen. Noem het maar op. Het materiaal van het bord bepaald ook meteen de langdurigheid van een bord. Een stenen bord zal uiteraard voor altijd goed blijven. Ook is er voor ieder wat wils qua prijsklasse. Ben je bijvoorbeeld een beginner in het schaken? Dan zal een houten bord van mahonie wat voor jou zijn. Maar ben je een schaker met vele jaren ervaring? Dan is een bord van prachtig gepolijst chikri misschien wat voor jou. 
Ook verkoopt Raindroptime design schaakborden, schaakborden met een thema, opbouwborden om je schaakspel makkelijk mee te nemen en ga zo maar door. 

Dus als je op zoek bent naar een schaakspel om je intelligentie te testen, maar vooral om veel op te oefenen, dan moet je bij Raindroptime zijn. Naar boven

https://www.raindroptime.com/chess/chess-board.html