Ace Magazine
Image default
Media

Eigen visitekaartjes laten drukken

Visitekaartjes drukken

Je hebt zelf een onderneming, je bent leidinggevende of misschien heb je een andere functie binnen een bedrijf en ga je vanuit het bedrijf wel eens langs bij bijeenkomsten of openingen, kijk je wel eens bij zakenpartners. Dan moet je jezelf wel kunnen verkopen op de markt, over wat voor bedrijf je bent en wat je zoal doet. Een visite kaartje is vaak gemakkelijk om weg te geven. Je verteld iemand over van alles over het bedrijf, na dit gesprek kan iemand nog achteraf vragen hebben of misschien wil diegene wel direct contact met je opnemen voor eventuele samenwerkingen. Gemakkelijk is dan om een visitekaartje op zak te hebben zodat je deze weg kan geven.

Visitekaartjes ontwerpen

Een visitekaartje is een klein kaartje waarop contact gegevens staan van de persoon waar je mee gesproken hebt. Er staat vaak aan de voorkant van het visite kaartje de naam en het logo van het bedrijf, eventuele informatie wat het bedrijf doet. Aan de achterzijde staat dan de naam van de persoon waar je mee gesproken hebt en de contactgegevens van deze persoon vaak is dit een mobiel nummer en een mail adres. Ook staat er achterop het adres en gegevens van het bedrijf zelf. Een visite kaartje heeft een klein formaat van ongeveer twee a drie centimeter bij vijf centimeter en is dus gemakkelijk mee te dragen zonder dat dit ruimte in neemt en het geeft gemakkelijk weg.

 

Een visitekaartje is dus simpelweg gewoon een klein kaartje waarmee iemand je kan bereiken over zakelijke informatie of om een afspraak te maken.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/visitekaartjes-drukken