Ace Magazine
Image default
Media

De andere wereld

De andere wereld

Mensen die meer zien dan de fysieke tastbare wereld, noemen we paranormaal begaafd. Para betekent naast of voorbij. Het wil dus zeggen dat deze mensen voorbij gaan aan wat de meeste mensen normaal vinden. Zij zien meer en anders dan de meesten doen. Zij kunnen contact maken met de andere wereld. Dat doen zij niet alleen met hun ogen, maar ook met de andere zintuigen.

Hoe komt het paranormale binnen?

Paranormaal begaafde mensen kunnen ervoor kiezen om hun gave te delen met andere mensen. Dan functioneren zij als een medium, die de paranormale gave doorgeeft. Hier kun je gebruik van maken via gratis medium chat. Dat zijn mediums online, die zich gratis aanbieden. Voordat je een keuze maakt voor een gratis medium, wil je misschien weten hoe deze mediums online hun informatie binnen krijgen. Daar zijn verschillende manieren voor. Per gratis medium chat verschilt het op welke manier deze persoon de informatie ontvangt. Dit zijn de vier manieren waarop het kan:

  • Helderzien: Het zien van iemands verleden, heden en toekomst. Ook kan het zijn dat het zijn dat er kleuren, aura’s, energieën of lichtwezens worden gezien.
  • Helderhoren: Stemmen horen van lichtwezens, engelen, gidsen, overledenen en anderen.
  • Heldervoelen: De gave om dingen, plaatsen, sferen of mensen aan te voelen. Dat kan zowel in verleden, heden als toekomst.
  • Helderweten: Het rechtstreeks vanuit de bron informatie ontvangen.                      

De mediums online maken gebruik van één of meer van deze paranormale gaven. Bij de keuze voor een gratis medium chat is het belangrijk om van te voren te bedenken welk type gave jij nodig hebt.

http://www.gratismediumchat.nl/online-medium/