Acemag

3 filmblogs om in de gaten te houden

In dit artikel bespreken we drie geweldige sites die filmliefhebbers in de gaten moeten houden.

Movie Pilot

Movie Pilot is een van de grootste filmblogs ter wereld. Het heeft een community van meer dan 30 miljoen lezers en bijdragers. Een van de unieke dingen van Movie Pilot is dat de inhoud ervan is geschreven door de fans en niet door professionele journalisten. Als gevolg hiervan is de inhoud authentieker en persoonlijker. Door inhoud van fans te accepteren, hebben de redacteuren ook een grotere pool van kwaliteitsartikelen om uit te kiezen, wat het voor hen gemakkelijker maakt om uitstekende inhoud te beheren. Veel van hun fans ontdekken ook interessante indiefilms en minder bekende acteurs om over te schrijven, die gemakkelijker te huur zijn in de zoekmachines.

De focus van Movie Pilot op het maken van inhoud van hoge kwaliteit heeft ze tot een van de meest succesvolle filmblogs op internet gemaakt. Ze staan ​​momenteel gerangschikt op meer dan 1,7 miljoen zoekwoorden, volgens SEMRush.

Film Fan NL

Ik hoorde pas sinds kort van deze website, en vernoem hem hier omdat het goede vrienden van mij zijn. Hun website met film recensies is top.

Screenrant

Screenrant tilt filmrapportage naar een hoger niveau. Ze spreken met insiders uit de branche om gedurfde voorspellingen te doen over aankomende films en andere interessante inzichten op te doen die lezers nergens anders vinden. Een voorbeeld van een van deze voorspellingen is de blogpost

Screenrant schrijft zijn succes grotendeels toe aan de kennis en connecties van zijn schrijvers. Ze geven prioriteit aan het inhuren van schrijvers in de buurt van grote filmcentra, zoals Los Angeles en New York. Dit geeft schrijvers de mogelijkheid om regisseurs en andere professionals uit de industrie te interviewen om een ​​kijkje te nemen in aankomende films.