Ace Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

FIFA coins kopen

Ieder jaar in de maand september komt er een nieuw FIFA spel uit. De game wordt gemaakt door Electronic Arts. Het populairste onderdeel van het spel is FIFA Ultimate Team. Hier is het de bedoeling om zelf een team samen te stellen en online divisies te winnen. Je stelt een FUT team samen met behulp van miljoenen FIFA points of coins. Deze digitale munten kun je op verschillende manieren verdienen en kopen.

Hoe koop je FIFA munten?

Een populaire methode voor het kopen van FIFA coins, is via externe verkopers. Er zijn op internet honderden websites te vinden waar je dit kunt doen. FIFA coins kopen is geen gemakkelijke opgave, maar vergt de nodige voorbereiding. Je kunt deze namelijk op meerdere manieren aanschaffen. De meeste verkopers maken gebruik van de methoden Comfort trade, Player Auction of Mule Account. We zullen deze methoden kort toelichten

  • Comfort trade: de verkoper logt in op jouw account en gaat aan de slag op de transfermarkt. Dankzij slim handelen, verzamelen zij het aantal coins voor jou waar je voor betaalt hebt.
  • Player Auction: Je zet zelf één of meerdere spelers te koop voor een hele hoge ‘Buy Now’ prijs. De gegevens van de speler geef je door aan de verkopende website. Zij kopen deze speler(s) van jou, zodat jij het aantal coins krijgt waar je voor betaalt hebt.
  • Mule Account: Je krijgt de inloggegevens van een geheel nieuw FIFA account. Hiermee kun je zelf spelers en packs kopen. Dit soort accounts zijn verkrijgbaar in FIFA Points Account en FIFA coins accounts. Het is aan jou om te bepalen welke keuze je wilt hebben

Aanbieders vergelijken

Je moet echter wel goed opletten tijdens FIFA coins kopen. Koop alleen bij een betrouwbare verkoper van de munten en laat je niet oplichten. Vergelijk dus meerdere aanbieders van FIFA coins, voordat je over gaat tot het betalen.

https://fifacoinsdeals.nl