Ace Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Een nieuwe piano kopen en laten stemmen in een pianowinkel

Een nieuwe vleugel of piano kopen, doet u niet dagelijks. Daarom gaat u naar de vertrouwde pianowinkel van Evert Snel Piano’s en Vleugels in Werkhoven, waar u rekent op deskundige medewerkers die met u mee kijken, wanneer u een piano of vleugel wilt aanschaffen. U wordt ontzorgd gedurende het gehele traject. Zo denken ze met u mee over welke piano of vleugel het beste bij u past, kijkend naar uw budget en speelstijl. Daarnaast regelen zij ook het transport voor u. Is uw piano of vleugel na enkele jaren toe aan onderhoud? Ook dan rekent u op de vakkundige medewerkers van deze winkel.

In de showroom kunt u proefspelen op uw nieuwe vleugel of piano

Wanneer u een nieuwe piano gaat kopen, wilt u natuurlijk graag hulp van experts. Zij kunnen u namelijk het beste adviseren bij deze grote aankoop die u niet wekelijks doet. De specialisten van de pianowinkel van Evert Snel weten u vakkundig te helpen, zodat u een vleugel aanschaft die bij u past. Wanneer u de piano eenmaal heeft aangeschaft, is het belangrijk om deze zo nu en dan te laten stemmen door professionals. Zo zorgt u ervoor dat de vleugel lang meegaat en deze ook nog eens haar klank behoudt. Een team van ervaren stemmers staat voor u klaar om uw vleugel te stemmen Zij zorgen ervoor dat het karakteristieke geluid van uw vleugel behouden blijft. De ervaren stemmers zijn landelijk actief. Zo rekent u dus in alle hoeken van Nederland op hulp van deze experts.

Ga langs in de showroom of bekijk de collectie online

Wilt u een nieuwe piano of vleugel kopen? Evert Snel staat voor u klaar. Voor allerlei services rondom piano’s en vleugels gaat u naar deze pianowinkel. Denk aan het kopen of huren van een vleugel, de transport, onderhoud, het stemmen en zelfs voor taxatiewerkzaamheden gaat u langs bij deze ervaren firma. Voor meer informatie over deze winkel neemt u een kijkje op de website.

https://www.evertsnel.nl/