Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Edelstenen blog

Edelstenen verwonderen de mens al duizenden jaren. De oude Chinezen, Grieken en Latijnen waren al bezig met de geneeskracht van de edelsteen. De Grieken dachten bijvoorbeeld dat uit het drinken van een beker gemaakt van de steen amethist je niet dronken kon worden. Ook dachten zij dat dit hielp tegen katers. Tegenwoordig is er een levendige handel in stenen en andere kostbare mineralen. Op de website edelstenen blog kun je alle informatie lezen over stenen en mineralen, maar ook het meest actuele nieuws. Deze blog wordt bijgehouden door Edwin en Judy.. moeder en zoon. Zij zijn al jaren gek van stenen en hebben allebei een uitgebreide verzameling.

Geneeskracht

Geneeskracht edelstenen is een van de meest populaire onderwerpen die op de website worden besproken. Er Verschijnt bijna iedere dag een nieuw artikel over dit onderwerp. Als je bijvoorbeeld benieuwd bent wat helpt tegen hoofdpijn of andere kwalen… dan zit je bij de blog goed.

Actuele nieuws

Ook vind je op de website het meest actuele nieuws omtrent het onderwerp. Je kunt hierbij denken aan nieuwsberichten over illegale handel in stenen, hoe de smaragd de economie van Afghanistan kan gaan redden of de laatste info over tentoonstellingen overal ter wereld. Ook edelsteenbeurzen in Nederland worden besproken met daarbij de meest actuele informatie.

Stenen kopen

Voor advies omtrent het kopen van stenen en mineralen zijn er diverse leuke en informatieve artikelen geschreven. Alles wordt vanuit neutraal standpunt beschreven, zodat de bezoeker de beste informatie heeft tijdens zijn of haar zoektocht.

Kortom: Voor alle informatie die je maar kunt bedenken over edelstenen en mineralen, zit je bij edelstenen.blog gebakken!

 

http://www.edelstenen.blog