Ace Magazine
Image default
Auto

De nieuwe Volkswagen Polo 2016

Wanneer je op zoek bent naar een Volkswagen Polo 2016 dan ben je op zoek naar een sportieve strakke auto. Naast dit sportieve model heeft een Volkswagen Polo 2016 nog veel meer te bieden. De Polo 2016 is namelijk beter dan ooit tevoren. Aan de buitenkant maar zeker ook onder de motorkap. Met al deze nieuwe kwaliteiten is deze Volkswagen Polo een van de meest innovatieve auto’s op het moment.

Deze innovatieve auto is uitgerust met vernieuwde systemen.

Denk aan een vernieuwd veiligheidssysteem, comfortsysteem en een multimedia- en assistentiesysteem. Wanneer we kijken naar de buitenkant van de auto zijn er veel nieuwe elementen zichtbaar. Het exterieur is vernieuwd en innovatief. Er zitten vernieuwde achterlichten in de nieuwe volkswagen Polo 2016. Ook heeft de Polo 2016 nu bredere schouders en een aflopend dak aan de achterzijde. Ook is er een mooie subtiele achterspoiler bevestigd, dit staat de Polo 2016 erg goed. Met deze nieuwe uitstraling ziet de Polo er sportiever en tijdlozer uit. Naast al deze mooie uiterlijke veranderingen beschikt de Volkswagen Polo 2016 over verlichting in de bumper. Deze verlichting draait met de bocht waarin de Polo stuurt mee. Deze verlichting heeft een hoge lichtopbrengst en standaard geïntegreerde dagrijverlichting.

Op basis van het interieur is er ook veel veranderd aan de nieuwe Polo 2016.

Deze zijn natuurlijk per type na wens in te richten. Naast deze persoonlijke wensen zijn er een aantal snufjes standaard beschikbaar. Het stijlvolle design van de Polo zorgt voor een overzichtelijk dashboard. Ook heeft deze Polo veel opbergvakken en een middenarmsteun. In de middenarmsteun is het ook mogelijk om spulletjes op te bergen. De binnenkant van de Volkswagen Polo 2016 is ruim. Voor ons als langste vol ter wereld ideaal.

De prijs van de aller sportiefste polo is vanaf 28.500 euro. Voor deze prijs heeft u het GTi model van de Polo 2016. Voor deze sportieve Volkswagen rijder is ook een nieuwe Volkswagen GTi op de markt gekomen. Deze GTi is handgeschakeld en heeft zes versnellingen. Deze GTi is leverbaar met een 1.8 liter TSI motor. Met 192 pk is deze sportieve Polo een geweldige auto. De vanaf prijs van de GTi is 28.500 euro. Inclusief zijn 17 inch lichtmetalen VW polo velgen. Ook zit standaard op de GTi het GTi sportpakket, met rode remklauwen een gril met rode GTi lijn en sideskirts aan de zijkanten. Ook zijn enkele details verwerkt aan de binnenkant van de auto. Zo komt u het GTi logo tegen op bijvoorbeeld de stoelen en het sportstuur.

Voor diegene die het liever iets rustiger aandoet is er een nieuwe Polo 2016 BlueMotion.

Deze is standaard uitgerust met een 1.0 TSI motor die 95 pk heeft. De vanaf prijs van de BlueMotion Polo ligt rond de 16.900 euro. Ook deze Polo is rijk uitgerust en voor ieder een top auto. Deze BlueMotion Polo is luxer dan zijn voorgangers en daardoor nog aantrekkelijker. Standaard heeft deze auto een airco, cruise control, elektrische ramen, verwarmde spiegels en is daarnaast uitgerust met een gaaf radio en multimediasysteem.

De Polo van 2016 is een must have met alles erop en eraan.

https://bynco.com/nl/volkswagen/polo/2016