Ace Magazine
Image default
Architectuur

Geen onderhoud met een kunsthaag

Het gehele jaar een groene tuin.

Wie wil dat niet? Het gehele jaar een groene tuin. En dan ook nog onderhoudsvrij. Geen gesnoei, geen knipafval, geen ongedierte maar wel het mooie uitzicht in uw tuin met veel groen wat het hele jaar rust uitstraalt.

Met een kunsthaag – kunstheg van www.kunsthaag.euis dat mogelijk. De kunsthagen zijn praktisch onderhoudsvrij, uv bestendig, zelf herstellend, anti toxic en vlamdovend.

Voor buiten en binnenshuis

Deze unieke eigenschapen maakt het tevens mogelijk de kunsthaag van kunsthaag.eu inpandig te gebruiken. Dus niet alleen in de tuin maar ook in uw restaurant, woonkamer of winkel showroom mag deze haag geplaatst worden.

In de felle zon is ook geen probleem door de speciale uv coating waarmee de vezels behandeld zijn. Indien het blad opgevouwen wordt zal deze na enige tijd zijn oorspronkelijke vorm weer aannemen waardoor het bladen dek altijd vol lijkt.

Uniek kliksysteem

De bladeren zijn gemonteerd op een kunststof frame die koppelbaar is zodat u oneindig hoog en lange hagen kunt maken. Het unieke kliksysteem maakt het daarnaast nog heel makkelijk ook. De hagen zijn opgebouwd uit 4 rijen van 25 centimeter haag. U kunt dus een meter hoge haag ook loskoppelen en bijvoorbeeld een halve meter hoog maken tot minimaal 25 cm.

Kunsthaag in de Horeca

Vaak wordt de haag in een tuin geplaatst maar de nieuwe trend is een haag in de woonkamer of restaurant aan de wand maar ook als afscheiding in de winkel of als afdekking van een plafond, op het balkon als vermomming voor de lelijke spijlen of als gevel bedekking (klimop look) op de buitenmuren van uw woonhuis of bedrijfspand.

Wilt u ook een Kunsthaag aan de wand en geen onderhoud meer? Bestel uw Kunsthaag simpel en eenvoudig in onze webshop.

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Gerelateerde artikelen

Basisprincipes van buitenverlichting

Architectuur en Interieurfotografie

DRIE VOORDELEN VAN GEVELREINIGING