Ace Magazine
Image default
Electronica en Computers

CTOUCH displays

Voor scholen zijn de CTOUCH displays ideaal: dit zijn all-in-one displays, die alles in één oplossing integreren. Het is de opvolger van het oude schoolbord, en heeft allerhande extra toepassingen. Het is mogelijk om met meerdere mensen op dit display te werken, of met de speciale pen, of gewoon met uw vingers. Samenwerking in de klas wordt zo bevorderd, want de klas kan samen de problemen die u ze geeft oplossen. Het CTOUCH display is gemakkelijk te installeren, het display is met één USB kabel aan de computer te verbinden. Het systeem is dan verder plug-and-play, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de software updates of licenties. Het scherm is natuurlijk Full HD, zodat u ook educatieve video’s scherp kunt laten zien.

De beste CTOUCH techniek

CTOUCH displays zijn uniek, want ze gebruiken de Optical Sensing technologie, die speciaal hiervoor is ontwikkeld. Deze techniek wordt niet gehinderd door stof, zodat u altijd het scherm kunt blijven gebruiken. Het scherm is ook verkrijgbaar met een verrijdbaar statief, zodat u het scherm tevoorschijn kunt halen als u het nodig heeft en gemakkelijk weer weg kunt zetten. Permanente installatie is dus niet meer nodig, zodat u minder schade heeft aan muren en plafond. Het scherm gebruikt geen projector. U heeft dus geen problemen meer met het ophangen van een projector, het vervangen van de projectorlamp of onderhoudsbeurten.

Educatieve doeleinden

Voor leraren is het scherm ideaal: het is mogelijk om interactieve lessen op te zetten, waar u snel wisselt tussen film, het maken van aantekeningen en presenteren. Het scherm is duurzaam gebouwd en kan 24 uur per dag aanstaan, zodat het altijd klaar is om te gebruiken. Met dit scherm behoren saaie lessen tot het verleden en kunt u altijd de aandacht van de leerling behouden.

http://www.leferinkdocumentworks.nl/ctouch/