Ace Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zorgverzekering kiezen voor volgend jaar

Vindt u het moeilijk om een goede zorgverzekering te kiezen voor het komende jaar? Bij Salland helpen we u graag bij het afsluiten van een zorgverzekering die bij u past. Wij bieden een ruime keuze in verzekeringspakketten. Met de juiste zorgverzekering bent u altijd gedekt voor de zorg die u nodig heeft, zonder dat u teveel betaalt voor uw premie. Als u woont Olst- Wijhe, Rijssen- Holten of elders in Gelderland of Overijssel, dan kunt u profiteren van de voordelen die wij als regionale zorgverzekeraar te bieden hebben. Zo kunt u bij Salland rekenen op een persoonlijke benadering en betrokkenheid bij de zorg in de regio.

Salland basisverzekering

Bij Salland kunt u terecht voor een goede basisverzekering tegen een betaalbare premie. Als u naast de noodzakelijke zorg ook andere behandelingen vergoed wilt krijgen, dan kunt u kiezen voor een van onze aanvullende verzekeringen. In 2020 zijn er vier verschillende aanvullende verzekeringen om af te sluiten naast uw basisverzekering. Ook voor een losse tandartsverzekering zit u goed bij Salland. We hebben drie tandartsverzekeringen, met een jaarlijkse dekking van 250, 500 of 1000 euro. Een tandartsverzekering is handig om af te sluiten als u meer nodig heeft dan alleen de halfjaarlijkse controle.

Collectieve zorgverzekering 

Een collectieve zorgverzekering is een zorgverzekering die u afsluit via uw werkgever. Salland heeft een contract afgesloten met diverse werkgevers in de regio. Op deze manier kunt u gebruik maken van een collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. Niet alleen u heeft recht op deze korting, maar eventueel ook gezinsleden die met u meeverzekerd zijn. En bent u lid van een vereniging waarmee wij afspraken hebben gemaakt? Ook dan betaalt u minder voor uw zorgverzekering. Kijk op onze website of u in aanmerking komt voor een collectieve zorgverzekering, of neem contact op zodat wij u verder kunnen helpen.

https://www.salland.nl/