Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Geld Besparen bij de Coop

Geld Besparen bij de Coop

Als het op supermarkten aan komt dan is de Coop niet altijd de eerste die in je op komt. Dat is jammer, want de Coop is een erg fijne winkel en heeft regelmatig geweldige aanbiedingen op producten van hoge kwaliteit.

In dit artikel gaan we kijken hoe je het beste geld kunt besparen op je boodschappen bij de Coop. Het bevat 3 top tips, dus laten we maar snel beginnen!

 

Tip 1: Bekijk de folders

De folders bekijken is natuurlijk voor de hand liggend, maar wel zo belangrijk! In de Coop folder komen elke week weer de beste deals aan bod. Zo zijn bijvoorbeeld deze week de Stoney Creek wijnen twee halen een betalen, en zijn de zoete aardappelen ook sterk afgeprijst.

Uiteraard kan je al deze aanbiedingen ook in de winkel vinden, maar het is een stuk makkelijker te plannen als je het al weet voordat je naar de winkel gaat!

 

Tip 2: Shop online

Meer en meer consumenten shoppen online, en dit is natuurlijk erg logisch. Bij het online shoppen is het veel gemakkelijker om de producten te filteren en vind je dus snel de beste deals. Maar, je bent ook iets minder geneigd om spullen te kopen die je helemaal niet nodig hebt!

Online shoppen kost minder tijd en bespaart ook geld op het reizen van en naar de supermarkt…

 

Tip 3: Laat thuis bezorgen!

Deze infographic van de ING wijst niet alleen aan hoeveel mensen verwacht worden die boodschappen online doen in de toekomst, maar ook wat de voor en nadelen zijn van het online boodschappen doen.

Sinds 2015 zijn er al grote sprongen gemaakt in online boodschappen doen te verbeteren. Zo kan je bij vele winkels gratis thuis laten bezorgen, en wordt heb je veel meer zekerheid dat de producten vers zijn wanneer ze aankomen.

De Coop bezorgt nu gratis binnen een straal van 5km van hun winkels! Hier is een leuk YouTube filmpje die er wat meer informatie over geeft!

 

 

Conclusie

De Coop is een geweldige supermarkt en je kan er ook nog eens veel geld besparen op je wekelijkse boodschappen. Door de krantjes te bekijken en je boodschappen online te doen kan je heel wat tijd en geld besparen. Dat willen we natuurlijk allemaal!

https://www.kimbino.nl/