Ace Magazine
Image default
Zakelijk

Taaltraining voor elk bedrijf en sector

Doet uw bedrijf internationaal zaken met organisaties of instellingen in Frankrijk of Spanje? Dan bent u misschien op zoek naar een taalcursus om uw kennis van deze talen te vergroten. Hoe beter u deze talen beheerst, hoe beter u immers uw functie binnen het bedrijf kunt uitoefenen. Door middel van een taalcursus kunt u tijdens vergaderingen beter uw mening onder woorden brengen en wordt het makkelijker om te communiceren met collega’s. Een reguliere taalcursus Fransvoldoet in dit geval niet. Waar u naar op zoek bent is een zakelijke taaltraining, gericht op uw branche.

The Square Mile

Bij taleninstituut The Square Mile kunt u terecht voor de zakelijke taaltraining die u voor ogen heeft. Wij zijn al sinds 2002 gespecialiseerd in het samenstellen van kwalitatief hoogstaande taaltrainingen. Bedrijven door heel Nederland vinden bij ons precies de taaltraining die ze nodig hebben. Wat ons taleninstituut zo speciaal maakt, is dat wij alleen taaltrainingen op maat leveren. Wij nemen de wensen en leerdoelen van iedere cursist serieus en pleiten voor een persoonlijke benadering. U bent bij ons geen nummer, maar krijgt de individuele begeleiding die u nodig heeft om optimaal te kunnen leren.

Cursus naar keuze

Naast een taalcursus Spaans en Frans kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor cursussen in andere talen. Uw taaltraining is zowel individueel te volgen als samen met collega’s. The Square Mile heeft trainingslocaties in vier verschillende steden in Nederland, maar onze trainers komen ook graag naar uw bedrijf toe om de trainingen te verzorgen. Ook cursussen op afstand en losse workshops behoren tot de mogelijkheden. Bij The Square Mile zijn we erg flexibel en vinden we altijd een oplossing om u een passende taaltraining aan te bieden, hoe vol uw agenda ook zit. Neem voor meer informatie contact met ons op, of neem een kijkje op onze website.

http://www.thesquaremile.nl/