Ace Magazine
Image default
Electronica en Computers

De GPS tracker

Is er iets aan de hand binnen de organisatie en weet u niet waar de beveiligers zich bevinden? Dit kunt u voorkomen doormiddel van een GPS Tracker. Een GPS tracker is een apparaat die je kan plaatsen in een voertuig of in een tas kan meenemen. De tracker laat zien waar een object of een persoon zich bevindt. Dit kan natuurlijk heel handig van pas komen!

Een GPS tracker is een klein apparaat dat zijn locatie bepaalt door middel van GPS satellieten. Dit is te zien via tablet, smartphone of via de computer. Via dat systeem is het mogelijk om live te volgen waar een object zich bevindt. Dit is natuurlijk ideaal als men over een kostbare bezit, bezit of een persoon. Hierbij kan men denken aan een kind, chauffeur, medewerkers, auto, motor en nog meer dingen.  smartphone de locatie van de My GPS Tracker live terug zien.  De My GPS tracker is een systeem die waardevolle bezit in de gaten kan houden. Denk hierbij aan een auto, motor, mensen en nog meer verschillende dingen. De tracker geeft elke twee minuten een signaal af met de locatie en de snelheid. Tevens geeft het aan welke richting het object wordt verplaats en waar het heen gaat. De nauwkeurigheid van het systeem hangt af van de satellieten. Hoe meer satellieten de GPS Tracker kan ontvangen hoe nauwkeuriger de locatie bepaald kan worden. De GPs tracker is makkelijk te instaleren en om mee te brengen. Het is een kleine tracker dus is ook niet meteen zichtbaar, de tracker kan ook achter in een auto geplaats worden.

Het bedrijf Mygpstracker verkoopt verschillende soorten GPS Trackers. De tracker is te gebruiken in 85 landen waaronder de hele EU. Notificaties kunnen via e-mail, SMS en WhatsApp ontvangen worden. Meer informatie over de Tracker kunt u de website bekijken van het bedrijf: www.mygpstracker.nl.

http://www.mygpstracker.nl/