Ace Magazine
Image default
Groothandel

Anti-kerntrek deurbeslag

Het wordt steeds duidelijker en bekender voor verschillende huishoudens, dat u uw woning beter moet beveiligen met anti kerntrek beslag met SKG 3* keurmerk. Een veel voorkomende inbrekersmethode is het cilinder trekken. Dit noemen ze ook wel de Bulgaarse inbrekersmethode. Deze methode komt uit Bulgarije en wordt nu veel toegepast door verschillende soorten inbrekers. Het is een eenvoudig stuk gereedschap wat op veel verschillende plaatsen verkocht wordt en voor een paar tientje is aan te schaffen. En hoe makkelijk is het om daarna binnen 30 seconden zonder teveel geluidsoverlast een woning kan binnentreden.

Afgesloten tuinen of drukke straten

Het maakt voor een inbreker niet uit. Of ze nu in een afgesloten tuin of in een drukken straat inbreken. Het is allemaal in een paar seconden gebeurt. U maakt het ze natuurlijk wel gemakkelijker door ze in een afgesloten tuin rustig hun werk te laten doen. Maar u houd ook van uw privacy. Vervang uw deurcilinders en of deurbeslag zodat de inbreker uw woning voorbij zal lopen.

Inbraken overdag.

De meeste huiseigenaren zijn overdag druk aan het werk en zijn daarom en zeker in de nieuwere wijken hele straten uitgestorven. Daarom komen inbraken steeds vaker overdag voor. Ze hebben alle tijd, goed zicht ean iemand die het ziet.

Bent u op zoek naar een speciaal merk?

Er zijn vele verschillende merken deurbeslag. 1 van de bekenste merken is wel het Nemef deurbeslag met anti-kerntrek beveiliging. Daarnaast zijn er ook nog vele verschillende merken zoals van M&C. Prijstechnisch zijn deze zeer populair en kwaliteit is net zo hoog. Beide merken worden in Duitsland gefrabiceerd.

 

 

 

https://www.mr-beveiliging.nl/