Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Tuinschilderijen aan stuntprijzen

Bij tuinposter.nl ben je verzekerd van de mooiste tuinschilderijen voor een kleine prijs. Van losse doeken tot houten frames en aluminium ophangingen, je foto’s zullen hoe dan ook schitteren in plaats van die lelijke, oude tuinmuren. Ontdek snel hoe je ze bestelt en welke mogelijkheden tuinposter.nl je te bieden heeft!

 

Tuinschilderijen met een foto naar keuze

Zit je geregeld in je tuin met een lekker glaasje fris met je snoet in de zon? Maar wordt de hele sfeer verpest door die saaie tuinmuren rondom je heen? Overweeg dan eens een buitenschilderij van tuinposter.nl: ze frissen in een vingerknip je hele tuin op en je geniet voortaan van een uitzicht naar keuze.

Wat had je bijvoorbeeld gedacht van een uitgestrekt lavendel- of zonnebloemenveld? Of van een rustgevend woestijnbeeld of boeddha? In onze grote fotodatabase vind je ongetwijfeld een foto naar keuze. En wil je toch nog net iets anders? Iets persoonlijks? Dan kan je nog altijd kiezen voor een eigen foto. Misschien eentje van je kinderen of huisdier? Of eentje van op vakantie? Alles is mogelijk!

 

Bestel vandaag nog je tuinschilderij op maat van je tuin

Een tuinschilderij bestellen is heel gemakkelijk, tenminste als je bestelt op tuinposter.nl. Het enige dat je hoeft te doen is weten wat je wilt! We begeleiden je in slechts enkele eenvoudige stappen tot de tuin van je dromen. Vind een mooie foto in onze database of laad er eentje op van jezelf, voer de gewenste formaten in en kies tot slot het ophangsysteem dat je wilt.

Van zodra we je bestelling en betaling hebben ontvangen, gaan we zo snel mogelijk aan de slag om je tuinmuren om te toveren in een geweldig staaltje kunst.

Ben je nog niet helemaal overtuigd van onze muurposters? Dan hebben we nog heel wat voordelen voor achter de hand. Onze tuinschilderijen zijn namelijk:

  • Weersbestendig, ongeacht het sneeuwt, regent, vriest of hagelt
  • Uv-resistent, zelfs tegen de warmste zonnestralen
  • Verkrijgbaar in tal van formaten, aanpasbaar aan uw tuinmuren
  • Snel leverbaar op een door u bepaald tijdstip
  • Een grote meerwaarde voor uw tuin en huis

Wil je meer te weten komen over onze tuinschilderijen? Geen probleem. Tuinposter.nl is steeds beschikbaar via het online contactformulier. Hier kan u terecht voor al uw vragen, alsook voor een gratis prijsofferte op maat van uw wensen en budget. Vul uw gegevens snel in en we bezorgen u zo gauw het kan een antwoord terug!

http://www.tuinposter.nl/