Ace Magazine
Image default
Zakelijk

Cursus zakelijk Duits

 

Duits is een taal die in Europa veel gesproken wordt. Niet alleen in Duitsland wordt deze taal gesproken, ook in een veel omringen landen zoals Zwitserland en Oostenrijk spreken ze veel Duits of een uit Duitsland afgeleidt accent.

Voor diegene die deze taal nog niet goed genoeg onder de knie hebben is er een Cursus zakelijk Duits. Hier worden je professionele vaardigheden bijgespijkerd voor jouw internationale succes .

 

Zakelijk Duits wordt steeds belangrijker omdat Duitsland de belangrijkste handelspartner is van Nederland. Export en import gaan erg veel via de oostelijke grens en dit voornamelijk in de vorm van vrachtverkeer.

 

Veel mensen kunnen prima uit de voeten met de Duitse taal en spreken het dan ook vrij goed. Wat vaak het probleem is, is dat deze mensen er niet van op de hoogte zijn dat de Duitse grammatica heel anders is dan in andere vreemde talen. De verschillende Duitse naamvallen bijvoorbeeld. Hier struikelen veel mensen nog dagelijks over terwijl er gedacht wordt dat de taal prima gesproken wordt. Dit is erg belangrijk wanneer je professioneel wil overkomen op het bedrijf waar je mee in zee wilt gaan.

Voor diegene die in het bedrijfsleven vaak Duits moeten spreken, komt het natuurlijk een stuk professioneler over wanneer de taal correct gesproken wordt in plaats van dat er nog grote fouten gemaakt worden in de naamvallen.

 

Een cursus zakelijk Duits is in Nederland gewoon te volgen bij verschillende aanbieders. Omdat de Nederlandse taal vrij veel op die van onze oosterburen lijkt is het dan voor sommige Nederlanders niet zo moeilijk om deze taal over te nemen.

Ook het schrijven van de taal is niet gemakkelijk en je zal er dus wel degelijk wat tijd in moeten steken voordat dit één van je sterke vaardigheden zal worden.

Bij de taalcursus Duits wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de schrijf vaardigheden.

 

De taalcursussen zijn dus erg handig en vooral effectief. Jong en oud zijn welkom bij deze cursussen omdat je nooit te oud bent om te leren!

Bovendien kun je sommige dingen beter laat aanleren dan nooit.

 verhuisbedrijf zwijndrecht en barendrecht