Ace Magazine
Image default
Zakelijk

Personal coaching en training door Raadgevers Adviesgroep

Personal coaching en personal training

U bent een werknemer, of u bent een werkgever. In beide gevallen kan het nodig om uzelf en/of uw personeel te trainen en te coachen. Dat doet u met een reden, namelijk om betere prestaties te kunnen leveren. Wij van Raadgevers Adviesgroep zijn er om u daarbij te helpen.

Personal coaching

Wij kunnen u en/of uw personeel persoonlijk coachen in het functioneren van haar werkzaamheden. Dit kan betekenen één op één, of in een groep met meerdere personen. Ons doel is om u en/of uw personeel te leren hoe zij het beste kunnen handelen in bepaalde situaties. Wij geven deze personal coaching sessies in Breda, Tilburg en Den Bosch.

Personal training

Wij van Raadgevers Adviesgroep geven ook personal training aan u en/of uw personeel. Het is belangrijk dat iedereen in uw bedrijf up-to-date is zodat zij weten waar ze over praten met klanten en geïnteresseerde bedrijven. Onze aandacht gaat uit naar de kennis van de deelnemers en de vaardigheden. Waar het kan proberen wij van Raadgevers Adviesgroep die kennis en vaardigheden uit te breiden. Ook deze training sessies geven wij in Breda, Tilburg en Den Bosch.

http://www.raadgeversadviesgroep.nl/