Ace Magazine
Image default
Vervoer en transport

Zeevracht tarieven per direct omlaag

Benieuwd naar de zeevracht tarieven naar Curacao? De tarieven om gebruik te maken van zeevracht gaan per direct omlaag, zo heeft de overheid afgelopen week besloten in een vergadering tussen de eerste en tweede kamer. Het plan lag er al geruime tijd en men wilde al langer de tarieven van de zeevracht omlaag doen, omdat het voor de eindgebruiker bijna niet meer te betalen is om gebruik te maken van de zeevracht. Door de verlaging van de tarieven voor de zeevracht hoopt de overheid dat bedrijven en ook consumenten weer meer gebruik gaan maken van verscheping, wat uiteindelijk ook de economie ten goede moet komen.

De tarieven voor de zeevracht waren de afgelopen jaren flink gestegen, wat met een aantal zaken te maken had. Zo hebben we de afgelopen jaren te maken gehad met een stijging van de inflatie en ook de invoerrechten per land zijn flink gestegen. Dit is natuurlijk niet bevorderend voor de binnenlandse en buitenlandse handel en daarom werd het tijd voor een verlaging van de tarieven van de zeevracht. De verlaging van de tarieven van de zeevracht gaat per 2018 in en moet voorkomen dat er ook meer gebruik wordt gemaakt van illegale verscheping. Hoeveel de tarieven omlaag gaan, is nog niet helemaal duidelijk.

Tarieven zeevracht

De tarieven van de zeevracht zijn de laatste jaren flink gestegen, maar ons bedrijf probeert deze kosten nog altijd de drukken. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen bedrijven, maar ook consumenten gebruik moeten kunnen maken van het verschepen van containers over zee, zonder dat ze hierbij een flinke rib uit hun lijf moeten missen. Handel is het belangrijkste aspect van onze economie en door de tarieven van de zeevracht laag te houden, willen we dit juist bevorderen.

De tarieven voor de zeevracht gelden uiteraard niet alleen voor bedrijven of voor de zakelijke markt, maar gelden ook voor het verschepen van particulieren eigendommen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het laten verschepen van personenauto’s, machines of complete inboedels. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen naar een ander land en u wilt gebruik maken voor verscheping over zee, kunt u gebruik maken van onze scherpte tarieven voor de zeevracht. Wilt u nou meer weten over onze scherpte tarieven voor de zeevracht of heeft u misschien al plannen om bepaalde zaken op korte of lange termijn te gaan verschepen? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan en komen met een duidelijke en gerichte oplossing.

http://www.caribex.nl/zeevracht-transport-tarieven/