Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Een zorginstelling in Arnhem voor iedereen met dementie

Heeft iemand binnen uw kenniskring of familie last van dementie en bent u daardoor op zoek naar een zorginstelling in Arnhem? De Harmonie Wonen met Zorg is hét woonzorgcentrum in Arnhem dat gespecialiseerd is in dementie. De zorg die wij u bieden is volledig afgestemd op een persoon met dementie. De Harmonie biedt u verschillende mogelijkheden aan. Zo bieden wij dagopvang aan, dit is voor mensen die zich in het beginstadium van de dementie bevinden. De dagopvang heeft als doel dat mensen nog iets langer thuis kunnen blijven wonen. Tijdens de dagopvang staan er een aantal activiteiten centraal die wij in een kleinschalige omgeving aanbieden. Daarnaast zijn alle activiteiten afgestemd op uw wensen en behoeften.

De zorginstelling in Arnhem die de familie er ook bij betrekt

De Harmonie is een zorginstelling in Arnhem die niet alleen volledige aandacht geeft aan haar bewoners, maar ook aan de familie. Uit ervaring weten wij namelijk hoe moeilijk het vaak voor families is om dit mee te maken. Daarom vinden wij het belangrijk om ook de familie binnen het gehele traject te betrekken. Vaak heeft u, voordat de bewoner bij ons kwam, de zorg op u genomen. Hierdoor heeft u misschien wel een nog sterkere band met uw dierbare gekregen en zijn jullie beiden meer naar elkaar toe gegroeid. Wij vinden het belangrijk dat u op uw eigen manier om kunt blijven gaan met uw dierbare, daarom betrekken wij u erg veel bij het proces.

Woonhuis

Naast de dagopvang, is het ook mogelijk om bij ons te wonen. Het woonhuis is bedoeld voor iedereen met een vorm van dementie, waardoor u niet meer thuis kunt wonen of 24 uur per dag zorg nodig hebt. Bij de Harmonie maakt het verder niet uit in welk stadium u zit van de dementie en of u oud of juist jong bent, bij ons is iedereen welkom. Wanneer u bij ons komt wonen, krijgt u een eigen kamertje. Deze kamer mag u uiteraard indelen met uw eigen spullen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u uw eigen sfeer kunt creëren.

Ook bij ons wonen?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij de Harmonie in Arnhem? Neem dan snel contact met ons op. Samen met u en uw familie gaan wij graag in gesprek over de beste mogelijkheden.