Ace Magazine
Image default
Vervoer en transport

Uw goederen stabiel en veilig transporteren?

Doordat er steeds meer goederen verscheept worden en er steeds hogere eisen gesteld worden aan de levertijden, is het zaak om te zorgen dat uw getransporteerde artikelen zeer goed gestabiliseerd worden. Stabilisatie van goederen op pallets kan gedaan worden middels het omsnoeren daarvan, maar u kunt er ook voor kiezen om de goederen te omwikkelen met rekfolie.

Stabiel transport

Door uw palletlading te omwikkelen met rekfolie, zorgt u ervoor dat het transport zeer stabiel wordt. Rekfolie wordt ook wel stretchfoliewikkelfolie en rekwikkelfolie genoemd. Stretchfolie kunt u handmatig of machinaal om de pallet heenwikkelen en de folie zorgt er dan voor dat de pallet een stabiel geheel wordt.

Handwikkelfolie

Rekfolie is zowel leverbaar in handmatige (handwikkelfolie) als machinale (machinewikkelfolie) variant. Voor handwikkelfolie kan een dispenser uitkomst bieden, maar u kunt het ook gewoon met uw blote handen omwikkelen. Voor machinaal wikkelen is een wikkelfoliemachine benodigd, deze rollen wegen namelijk ten minste zo’n 16 kilogram.

 

http://www.rekfolieshop.nl/