Ace Magazine
Image default
Vervoer en transport

Pallets versturen door heel Nederland en Europa

Bedrijven merken steeds vaker dat het niet eenvoudig is om van één transporteur afhankelijk te zijn. Quicargo heeft een groot netwerk aan vervoerders en is daarom altijd in staat om het transport van pallets ten alle tijden in goede banen te leiden. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit in dit artikel!

 

Efficiënt vrachtverkeer

Veel vrachtwagens rijden halfleeg of leeg rond op de Europese wegen. Dat is hartstikke zonde, want de laadruimte wordt dus niet optimaal benut. Quicargo gaat na bij vervoerders of het mogelijk is voor deze vrachtwagens om een tussenstop te maken om extra vracht mee te nemen. Door deze slimme manier van werken rijden de bij Quicargo aangesloten vervoerders veel efficiënter rond. Dit zorgt er tegelijk voor dat de prijzen voor klanten lager liggen dan gebruikelijk. Je kunt dit dus zien als een win-win situatie voor zowel vervoerder als verzender.

 

Type vracht

Bij Quicargo kun je van alles laten vervoeren. Bouwbedrijven, drukkerijen, groothandelaren… Zolang de goederen op veilige wijze bevestigd kunnen worden op pallets kun je online zonder problemen verzendingen inboeken. Of het nu gaat om minipallets, europallets of blok pallets.

 

Gratis aanmelden

Je kunt je op het platform van Quicargo geheel gratis en vrijblijvend aanmelden. Een account is binnen 1 minuut aangemaakt. Je kunt daarna alle transport opties verkennen. Wat ook prettig is dat je een directe prijs krijgt zodra je alle informatie omtrent je verzending hebt ingevuld. Ga je akkoord met de prijs? Dan gaat het transport proces van start. Quicargo regelt vanaf dit moment alles voor jou. Je ontvangt track & trace en status updates m.b.t. ophalen en afleveren van je goederen.

 

Regelmatig transport

Verstuur je maandelijks meer dan 10 pallets? Dan kun je ook een offerte aanvragen

Gerelateerde artikelen

Hoe koop je een jongensfiets

Vlug goederen internationaal transporteren over land en zee

De 10 voordelen van e fulfilment