Ace Magazine
Image default
Sport

Je favoriete speler op je eigen bedrukte bidon

Ik was pas op de fan-dag van Go Ahead Eagles in Deventer. Het was echt mega druk met Eagles fans maar ook de spelers liepen er “vrij” rond en je kon gewoon met ze op de foto. Wat heel gaaf was, was de stand van Eurobottle, een sponsor van Go Ahead Eagles waar je met je favoriete speler op de foto kon gaan. Die foto kan je vervolgens op een drink bidon krijgen. Bij Eurobottle maken ze bedrukte bidons. Niet alleen voor bedrijven en voetbal sponsors, maar ook voor individuele mensen die hun eigen bedrukte bidon willen hebben. Een bidon is toch iets persoonlijks. Je drinkt je water of energy drink eruit en eigenlijk zit je niet te wachten op een ander die uit jouw bidon drinkt.

Upload je bidon bedrukking online bij Eurobottle

Eurobottle heeft een super mooi systeem waar je bedrukte bidons kunt bestellen. Een online tool waar je de foto upload en je teksten aanpast zoals jij dat wilt hebben. Wie wil er niet een eigen sport bidon met zijn eigen naam, of favoriete speler, sporter of Justin Bieber, al maak je daar niet iedereen blij mee. Bij de Eagles speelden ze dus goed in op de fan met deze merchandise van bidons. Bovendien is water drinken heel gezond, dus dat is nog goed ook.

Voetbal sponsors met eigen bidons

Vooral voetbalsponsors willen eigen bedrukte bidons. Logisch de grote merken zoals Nike en adidas, maar ook andere kleding sponsors kunnen eigen bedrukte bidons bestellen. Vaak in grote oplagen, maar nu kun je dus je eigen bidon bestellen.

Ik heb nu al zin in Sinterklaas en Kerst want ik denk dat ik eens lekker in ga slaan voor die feestdagen. Ieder zijn eigen bidon bij ons thuis. Dat scheelt lopen naar de koelkast en als ze bij Eurobottle de bidon met hun eigen naam erop bedrukken dan is daar geen discussie over. Bovendien, een fles water naast je houd je een beetje scherp.

Bij bidon producent Eurobottle lees je meer. Laat daar nu je bidon bedrukken!