Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Echtscheiding Culemborg

Ik ben op zoek naar een bedrijf wat mijn scheiding Culemborg kan regelen aangezien ik en mijn vrouw na 23 jaar getrouwd geweest te zijn gaan scheiden. De eerst jaren van onze relatie waren zo leuk, we waren eigenlijk altijd wel samen. We groeiden op in een klein dorpje genaamd Tricht wat tussen Culemborg en Tiel in ligt. Ze kwam eigenlijk pas bij mij in beeld toen ik 16 was. Zij was 2 jaar jonger en ze zat op dezelfde middelbare school als ik. Toen ik erachter kwam dat ze ook uit Tricht kwam hadden we natuurlijk een onderwerp om over te praten. Toen ik haar tijdens een feestje aansprak sloeg de vonk eigenlijk meteen over en sinds die koude vrijdagavond zijn we nooit meer uit elkaar gegaan. Toen ik inmiddels 24 was en zij 22 besloten we te gaan trouwens en te gaan wonen in Culemborg. Dit deden we in eerste instantie omdat ik daar een baan had en het zou ook makkelijker zijn voor de kinderen later. Want we hadden zeker een kinderwens. Die kwamen er ook de oudste is nu 14 en de jongste is 11. De laatste aantal jaar hebben we vaak ruzie en snappen we elkaar niet. Het is beter voor ons en voor de kinderen dat we uit elkaar gaan en het geen vechtscheiding laten worden.

Zoeken op Scheiding Culemborg

Ik begon dus met Googelen op scheiding Culemborg omdat we daar woonachtig waren. Na even zoeken kwam ik terecht bij DeMareMediation.nl Dit is een bedrijf dat de mediation en de advocatuur verzorgd tijdens een scheiding. Dit klonk mij wel goed in de oren en ik besloot om een afspraak te maken.

de Mare Mediation

We gingen samen naar het bedrijf en we wisten duidelijk wat onze standpunten waren. We hebben daar even gepraat en hadden er wel een goed gevoel over. En dus hebben we besloten om hier onze scheiding in goed overleg te gaan regelen.