Vakantie naar Le Marche

Vakantie naar Le Marche

  • november 15, 2016
  • 0 comments

Wij hebben een fantastische vakantie gehad in Le Marche. En daar zijn wij Casa Vacanza Italia heel erg dankbaar voor. Wij hebben bij hen namelijk een fantastisch vakantiehuis gehuurd! Naast dat het prachtig weer was, scheelt het natuurlijk ook heel erg veel in wat voor een accommodatie je zit. Gelukkig was dat hartstikke goed. Een erg groot vakantiehuis midden in Le Marche met uitzicht over zee. Daarnaast ruimte voor 15 personen. Daar waar wij met zijn dertienen zijn. Ook heeft het een eigen zwembad en zag al les er schoon en netjes uit!

Vakantiehuis Le Marche zoeken

Toen wij hadden besloten dat de vakantie naar Le Marche zou gaan, zijn wij direct in Google gaan zoeken naar een vakantiehuis. Al snel kwamen wij vele websites tegen waar dat kon. Maar de afgelopen jaren hebben wij geleerd dat wanneer je dat doet bij een populaire organisatie, je veel meer betaalt. Terwijl je voor dezelfde prijs bij bijvoorbeeld een specialist uit die regio, in dit geval Le Marche, een veel mooier vakantiehuis kunt krijgen. Daarom zijn wij verder gaan zoeken. En zodoende kwamen wij Casa Vacanza Italia tegen. Zij hebben een groot aanbod met vakantiewoningen die alleen maar in Le Marche staan. Precies zo’n specialist waar wij dus naar op zoek waren! Op de website konden wij heel gemakkelijk filteren op bijvoorbeeld het aantal personen etc. Waarna wij een mooi vakantiehuis in Le Marche hadden gevonden, hebben wij het geboekt. Er werd al snel contact met ons opgenomen door Casa Vacanza Italia. Zij bedankten ons voor de boeking en regelden alles met bevestigingen en benodigd papierwerk etc.

De vakantie

En een paar maanden later was het eindelijk zover; de vakantie naar Le Marche! In Italië aangekomen kwam wij al snel aan bij het vakantiehuis. En het zag er net zo mooi uit als op de foto’s van de website. Ook het weer was fantastisch.

Mocht je op zoek zijn naar een vakantiehuis in Le Marche, dan kunnen wij casa-vacanza-italia.nl van harte aanbevelen.