Ace Magazine
Image default
Sport

De makkelijkste manier om medailles te bestellen

Wanneer je een evenement organiseert, waar ga je dan je medailles en sportbekers bestellen? Je kijkt natuurlijk op internet maar waar let je dan op? Prijs? Levertijd? Veel keuze? Waarom niet alle drie? Bij Budgettrophy.com vind je oneindig veel verschillende sportprijzen, van voetbalmedailles tot rozetten en van hockey prijzen tot medailles voor judo. Je kiest zelf het ontwerp dat je mooi vindt en plaatst je bestelling snel via de webshop. Daarnaast kun je ook gepersonaliseerde medailles en sportbekers bestellen met een eigen logo, bedrijfsnaam en slogan erop.

Medailles snel bestellen, zo werkt het

Je kiest allereerst de soort prijs die je wilt bestellen in de bovenste rij op de website. Je kun zoeken op een specifieke sport of op de soort prijs die je wilt, bijvoorbeeld medailles, sportbekers of kampioensschalen. Zo kun je in één keer alle hockey of judo prijzen bekijken of alle modellen van een bepaalde prijs in het assortiment.

Stel dat je op zoek bent naar sportprijzen voor je lokale voetbaltoernooi maar je weet niet zeker of je sportbekers of voetbalmedailles wilt bestellen. Selecteer dan in het menu voor ‘voetbal’. Daarna kies je de voetbalmedailles of sportbekers die je het mooist vindt. Het enige dat je nog hoeft te doen is het aantal, de kleur en eventueel het lint dat je wilt. Alles in je winkelwagen? Reken direct af via iDeal en je bestelling wordt in de veel gevallen de volgende dag al bezorgd!

Ook personaliseren heb je zo geregeld

Slaag je niet in het assortiment van standaard voetbalmedailles, hockey bekers en kampioensschalen? Geen probleem, je kunt ook blanco medailles en sportbekers bestellen. In het bestelscherm voeg je zelf een afbeelding uit het assortiment toe. Of je upload een eigen afbeelding natuurlijk. Via het tekstveld geef je een boodschap in die op de achterzijde van de medailles, of op de marmeren voet van sportbekers afgedrukt wordt. Zo maak je het een nog persoonlijker evenement dat de deelnemers niet snel zullen vergeten.

Al je medailles en sportbekers bestellen voor een vaste, lage prijs

Bij Budgettrophy.com worden alle sportprijzen vanuit voorraad geleverd en daarom krijg je jouw bestelling altijd snel binnen.  Omdat je voetbalmedailles, hockey- en judo medailles, sportbekers en andere prijzen zelf samenstelt betaal je altijd de beste prijs. Ontdek zelf hoe makkelijk het is om medailles te bestellen op Budgettrophy.com, je komt er zeker terug!