Ace Magazine
Image default
Kinderen

De beste luiers

De beste luiers: Pampers

Pampers zijn verreweg de beste luiers. Geloof je ons niet? Lees in dit artikel waarom Pampers luiers zo goed zijn en waarom ook jij Pampers moet kopen. Maak je geen zorgen, Pampers luiers kun je ook kopen met een Pampers aanbieding. Je kunt deze aanbiedingen overal vinden, maar vooral het internet is een belangrijke bron van aanbiedingen. Een Pampers aanbieding is binnen een paar minuten gevonden. Waarom je nu juist voor Pampers moet kiezen? Dat lees je hier:

  • Pampers doet er alles aan om niet alleen de beste baby producten te produceren, maar om ook de omgeving van je baby te verbeteren. Zo gebruikt Pampers minder materiaal om hun luiers en andere producten te verpakken, waardoor er 10 procent minder plastic gebruikt wordt. Hoe minder verpakking, des te meer luiers er in een vrachtwagen passen. Daarom rijden er dankzij Pampers jaarlijks ongeveer 400 minder vrachtwagens.
  • Pampers ondersteunt lokale gemeenschappen met diverse programma’s die gericht zijn op het zorgen voor baby’s in Nood. Zo heeft Pampers programma’s in derdewereldlanden die zorgen voor schone luiers voor ouders die geen geld hebben om luiers te kopen.
  • Pampers producten worden niet getest op dieren of op mensen. In plaats daarvan worden alle stoffen die gebruikt worden in Pampers producten onderzocht in een laboratorium, waar gecheckt wordt op chemicaliën en andere giftige stoffen die absoluut niet in Pampers producten terug mogen komen.

Nog steeds niet overtuigd? Probeer Pampers dan zelf! Koop Pampers via een aanbieding Pampers en bespaar op de kosten. Leuk voor een keertje uitproberen of voor lange termijn besparen op luiers.

http://aanbiedingpampers.nl/